Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 458

Ponedjeljak, HRT 2, Soba u 21:00 (pozicija kanala 031)

Film koji prikazuje jedinstveno ispitivanje granica između ljubavi majke i djeteta. Zasnovan je na knjizi Eme Donohju i priča nevjerovatnu priču o Džeku, maštovitom dječaku koji je cijeli svoj petogodišnji život proveo sa majkom u zapuštenoj prostoriji koju nazivaju sobom. Kada dječak sazna zbog čega su zatvoreni, majka i on odlučuju da pobjegnu.

Utorak, Cinemax, Niko u 20:00 (pozicija kanala 353)

Film povećen legendarnoj pjevačici filma The Velvet Underground, jednoj od muza poznatog Endija Vorhola, a radnja se odvija posljednje dvije godine njenog života za vrijeme turneje po Evopi.  Niko je bila poznata po samotnjačkom životu, pred sami kraj više nije marila ni za sopstveni izgled ni karijeru, a na posljednju turneju krenula je na nagovor svog menadžera.

Srijeda, TV 1000, Nemilosdan lov u 21:00  (pozicija kanala 307)

Posljednji film trilogije The Johnny Worricker u kome dugogodišnju agent MI5 i ngeova djevojka Margo krstare Evropom u pokušaju da budu korak ispred službi bezbjednosti i osvetoljubivog premijera. Worricker, ali i njegova porodica i prijatelji su pod stalnom prismotrom, a u nedostatku novca moraće da napavi pomalo rizičan potez.  

Petak, Cinemax 2, Firma u 20:30 (pozicija kanala 354)

Veoma ambiciozni student prava prihvata ponudu naizgled uspješne advokatske firme. Nakon nekog vremena otkriva da mafija upravlja ovom organizacijom te mora smisliti način kako da spasi svoj kao i život svoje supruge. 

Nedjelja, HBO, Ferdinand u 20:00 (pozicija kanala 350)

Ferdinand je crtani film koji govori o oavanturama miroljubivog bika koga su usvojili brižni farmer i njegova ćerka. Njegov idilični život se mijenja nakaon što ga okarakterišu kao opasnu zvijer i odvedu ga na posljednje mjesto na kome on želi da bude, u kamp za dresuru ikova. Ferdinand, odlučan da se vrtai kući na svom putu upoznaje mnogo prijatelja i mijenja živote onih koje sretne.