Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 202

Ponedjeljak, HRT 2, Ljekar u 21:00 (pozicija kanala 031)

Ovo je istorijska drama o potrazi za medicinskim znanjem u 11. vijeku. Kada je devetogodišnjem Cole-u umrla majka, to određuje njegov životni put jer je on predosjetio da neće preživjeti čim se razboljela. Cole postaje siroče i pomoćnik putujućem brijaču i iscjelitelju koji na njega prenosi sve svoje znanje. 

Utorak,  Cinemax, Plesna terapija u 20:00 (pozicija kanala 353)

Kada „ledi“ Sandra otkrije da je njen muž vara sa najboljom drugaricom ona pronalazi utočište u Londonu kod svoje starije i potpuno otuđene sesre Bif. Njih dvije su potpuno različite, Bif je slobodoumnog duha dok je Sandra prilično zatvorena, ali joj je neophodno nešto u potpunosti drugačije od života na koji je navikla. 

Srijeda, TV 1000, U stvari ljubav u 21:00 (pozicija kanala 307)

Jedan od najpoznatijih prazničnih filmova koji svake godine iznova privuče pažnju širokog auditorijuma, to je romantični pandan filmu Sam u kući. Radnja filma prati deset priča u posljednjim sedmicama pred Božić koje pokazuju različite aspekte ljubavi. Sve su posebne, ali se na neobičan način prepliću.

Petak, Pink Premium, Legenda o Bageru Vansu (pozicija kanala 313)

Ranalf je igrač golfai heroj cijele Amerike. On je čovjek koji je zaista volio život sve dok nije postao žrtva Prvog svjetskog rata. On počinje svoj duhovni put kako bi pronašao bilo kakav smisao u trošenju dragocjenog vremena.  Lutao je dugih deset godina prije nego se vratio u svoj rodni grad. Tu sreće Adel, ljubav svog života. U pokušaju da vrati život na pravi put pomaže mu Bager Vans tajanstveni stranac koji mu postaje vodiče na putu ponovnog otkrivanja sebe.

Nedjelja, HBO, Zec Petar u 20:00 (pozicija kanala 350)

Tvrdoglavi i veoma nestašni zec Petar izaziva haos u kući i bašti razdražljivog gospodina Makgregora. Njihovo rivalstvo se još više produbjuje nakon što se obojica zaljube u novu komšinicu Bi koja obožava životinje.