Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 272

Ponedjeljak, Cinemax, Duga u 20:00 (pozicija kanala 353)

Anhel je dječak koji živi u malom selu u Dominikanskoj Republiici i ne zna ništa o svom ocu koji se borio u građanskom ratu.  On pronalazi „čarobnu knjigu“ koja polako otkriva očevu životnu priču.  Njegova nevina radoznalost o nestalom ocu budi gorko-slatke uspomene kod njegove majke sve dok knjiga ne ispriča svoju priču.

Utorak, TV 1000, Raskid u 19:15 (pozicija kanala 307)

Ovo je priča o paru i njihovom putovanju od velike zaljubljenosti, prekrasne veze, preko zajedničkog života pa sve do raskida.  Da li će naći put ka sreći ili je to definitivno kraj njihove veze? Ova romantična komedija je toliko iskrena i realistična da postoje velike šanse da se prepoznate u nekoj od situacija u kojoj su se našli glavni likovi.

Srijeda, Pink Premium, Hanibal u 20:00 (pozicija kanala 313)

Ovo je priča koja je nastavak one započete u filmu Kad jaganjci utihnu. Prošlo je deset godina otkako je dr. Hanibal Lektor pobjegao, a agentica FBI, Klaris Starling razgovarala sa njim u maksimalno osiguranoj bolnici za kriminalce. Doktor je sada u Italiji i uživa u slobodi. Starling, s druge strane, nikada nije zaboravila susret s njim i njegov glas je još uvijek proganja u snovima.

Petak, Cinemax 2, U potrazi za Nedođijom u 18:50 (pozicija kanala 354)

Ovo je film koji priča priču o životu pisca koji je napisao jedno od najvećih književnih djela za djecu, „Petra Pana“. On je inspiraciju za svoju knjigu našao družeći se sa četvoricom braće koji nemaju oca i koji ne žele da odrastu.

Nedjelja, HBO, Lavirint: Lijek smrti u 20:00 (pozcija kanala 350)

Tomas predvodi grupu odbjeglih ledinaša u njihovu posljednju i najopasniju misiju do sada. Kako bi spasili prijatelje moraju da provale u legendarni Poslednji grad, lavirint pod kontrolom misteriozne i moćne organizacije WCKD za koju će se ispostaviti da je najsmrtonosnija od svih do sada. Ko preživi dobiće odgovore na sva pitanja koja su ledinaši postavljali otkako su stigli u lavirint.