Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 336

Ponedjeljak, HRT 2, Trumbo u 21:00 (pozicija kanala 031)

Uspješna karijera scenariste Daltona Trumboa dolazi do kolapsa kada ga se kao i mnoge druge holivudske filmaše stavi na crnu listu zbog njegovih političkih uvjerenja. Film prati njegovu borbu protiv američke vlade i šefova velikih studija u ratu u koji su bile uključene gotovo sve veličine tog vremena.

Utorak, Cinemax 2, Flashdance u 20:30 (pozicija kanala 354)

Alex Owens je ženski dinamo jer je danju radnica u čeličani, a noću egzotična plesačina. Ono o čemu sanja jeste da upadne u pravu plesnu trupu, a uz svesrdnu pomoć svog dečka koji joj je ujedno i šef dobija svoju šansu. Ovo je filmski hit koji je postao senzacija, a donosi vatrenu kombinaciju muzike, drame i plesa.

Srijeda, TV 1000, Divlja rijeka u 21:00 (pozicija kanala )

Supruga i majka dvoje djece, Gail nema baš puno slobodnog vremena, ali kada ga ima koristi ga onako kako najviše voli – veslajući. Ona jednoga dana, svom suprugu Tomu predloži da odu kod njene majke i oca koji žive u Montani kako bi se odmorili i kako bi isprobali rafting na tamošnjoj rijeci. On nerado pristane, a njihov sin biva oduševljen. Na odmoru upoznaju neobičan par za koji se ispostavi kako nisu na odmoru već u bijegu od policije.

Petak, Cinemax, Keda u 20:00 (pozicija kanala 353)

Godina je 2095, svijet e opustošila ekološka katastrofa, okeani su se podigli, a slatke vode je nestalo. Fang Rung je rukovodilac u tajnoj obavještajnoj službi u Kopenhagenu koji šalje svoj alter ego kroz vrijeme, u 2017. godinu da bi spasio svijet.

Nedjelja, HBO, Geostorm u 20:00 (pozicija kanala 350)

Kada mreža satelita koji su dizajnirani za kontrolu globalne klime počinje napadati Zemlju, njihov tvorac se utrkuje sa vremenom ne bi li otkrio stvarnu prijetnju prije nego što svjetska geološka oluja izbriše sve i svakoga.