Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 276

Ponedjeljak, HRT 2, Pikseli u 20:00 (pozicija kanala 031)

Onog trenutka kad vanzemaljci pogrešno protumače sadržaje klasičnih arkadnih igara kao objavu rata, oni napadaju Zemlju modelirajući svoje napade prema igrama. Američki predsjednik u to vrijeme zanmoli svoje nekadašnje prijatelje gejmere da pokažu otpor agresoru.

Utorak, RTL, Atomski zdesna u 21:00 (pozicija kanala 035)

Ovo je domaća drama o posljedicama tranzicije i divljeg kapitalizma na području bivše Jugoslavije. Beograđanin Mladen, najbolji je prodavač time sharing apartmana na hrvatskoj obali. Veoma je šarmantan i baz skrupula. On je u vezi sa Sonjom, ženom svog šefa koji u jednom trenutku saznaje za njihovu vezu. Iz tog razloga mu namješta najteže kupce.

Srijeda, Cinemax, Godzila u 20:00 (pozicija kanala 353)

Najobožavanije čudovište na svijetu ponovno je rođeno u epskoj akcijskoj pustolovini. Ovo je priča o ljudskoj hrabrosti i pomirenju koji su suočeni sa titanskim silama prirode onog trenutka kada biće vrijedno strahopoštovanja ustane ne bi li uspostavilo ravnotežu među nezaštićenim čovječanstvom.  Godzila se u ovoj priči sukobljava sa zlobnim stvorenjima koja, potpomognuta  naučnom arogancijom čovječanstva prijete našoj egzistenciji.

Petak, CineStar TV, Poštena igra u 18:45 (pozicija kanala 360)

Napeti triler, koji je prikaz mračne strane političke moći i baziran je na autobiografije CIA-ine agentice Valerie Plame čija je karijera bila uništena, a bračni život ozbiljno ugrožen zbog politički organizovanog razotkrivanja u novinama.  Valerie vodi istragu o postojanju oružja za masovno uništenje u Iraku, a njen suprug diplomata biva uvu;en u istragu kako bi dokayao navodnu prodaju obogaćenog urana iz Nigera.

Nedjelja, HBO, Liga pravde u 20:30 (pozicija kanala 350)

Potaknut obnovljenom vjerom u čovječanstvo i inspirisan Superman-ovim nesebičnim činom, Bruce Wayne zatraži pomoć svoje nove savjetnce Diane Prince u suočavanju sa najvećim neprijateljem do sada. Wonder Woman, Batman i Superman, zajedničkim snagama moraju pronaći tim super ljudi kako bi neutralisali novu prijetnju.