Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, m:vijesti, tv filter| Views: 327

Ne znamo kakve nas vremenske prilike očekuju tokom sedmice, ali sa sigurnošću možemo reći da zanimljivog televizijskog sadržaja neće nedostajati.

Utorak, CineStar A&T, Posmatrač u 19:30 (pozicija kanala 361)

Priča filma inspirisana je činjenicom da svakoga dana mlade žene širom svijeta samostalno unajmljuju stanove, ne znajući tko je tamo živio prije njih ni ko su ljudi koji žive nekoliko metara od njih, čak se ne sjete ni promijeniti brave. Ovo je priča o jednoj takvoj djevojci, djevojci koja je mislila da živi sama…

Srijeda, CineStar Comedy, Amelie u 20:00 (pozicija kanala 363)

Amélie živi u svom svijetu u Parizu i radi kao konobarica u malom caffe baru “Dva Mlina”, oduševljava se raznim sitnicama i jednoga dana u svom stanu pronalazi staru kutiju sa suvenirima iz nečijeg djetinjstva. Želi naći vlasnika kutije, a nakon dužeg lutanja, jedan ekscentrični slikar upućuje je na pravi trag i ona anonimno vraća kutiju vlasniku. To mijenja njegov život, te Amélie odlučuje potražiti i druge živote koje bi trebalo uljepšati i oplemeniti. Pokušavajući osloboditi emocije svog oca sa kojim nije u najboljim odnosima, ukrade njegovog baštenskog patuljci, nagovara komšinicu Philomene, stjuardesu, da njenom ocu šalje fotografije s “puta oko svijeta”, piše lažna ljubavna pisma starici iz iste zgrade potpisujući se kao njen pokojni suprug, pronalazi ljubavne partnere svojim poznanicima… ali, ko će popraviti i uljepšati njen život?

Petak, AXN, Punisher u 22:55 (pozicija kanala 302)

Bivši Delfa force operativac i specijalni agent FBI-a, odlučuje ostaviti svoj stari život kada jedna od operacija krene po zlu. U toj akciji je sin velike zvjerke podzemlja Howard Saint ubijen. Osvetoljubiv Saint planira ubiti Castle-ovu porodicu, što natjera Castle-a da započne okrutnu bitku sa Saint-om. U napetoj akciji Castle čini sve što je u njegovoj moći da osigura pravdu za obične ljude i da negativci dobiju zasluženu kaznu.

Subota, Cinemax, Divlje putovanje u 21:00 (pozicija kanala 353)

U prvim minutama ovog filmskog ostvarenja Jon bježi sa svog vjenčanja kako bi se suočio s bivšom djevojkom. Luke, koji vozi ukradeni Mini Cooper i pokušava da se sakrije od grupe osvetničkih kriminalaca, skoro pregazi Jon-a i kao izvinjenje mu ponudi prijevoz. Ovaj dvojac postaje trio kada pokupe Kiera-u iz restorana brze hrane i tako se rađa „Banda Blondini“. Policijske snage ih progone duž cijelog Novog Zelanda, Kiera ih utemeljuje kao branitelje životinjskih prava na društvenim mrežama, dok se Jon i dalje nada da će ga, po dolasku u Invercargill, njegova bivša primiti nazad.

Nedjelja, HBO 2, Tanka linija smrti u 20:55 (pozicija kanala 351)

Petoro takmičarski nastrojenih studenata medicine, opsjednutih tajnom života poslije smrti, počinje odvažan i opasan eksperiment. Svaki od njih zaustaviće svoje srce na određeno vrijeme i iskusiti bliski susret sa smrću, što će im omogućiti da iz prve ruke dožive zagrobni život. Eksperimenti postaju sve opasniji i svakog studenta počinju progoniti grijesi iz njegove prošlosti, a uzrok tome su posljedice nedopuštenog prelaska na drugu stranu.