Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 464

Iako smo se ponadali da je ružno vrijeme iza nas, ovog ponedjeljka nas je iznenadila kiša, a isto će se nastaviti i cijele sedmice. Nama je to samo još jedan razlog više da više vremena provedemo uz sjajan TV program.

Ponedejljak, HRT 2, Putnici u 21:00 (pozicija kanala 031)

Claire Summers (A. Hathaway) je mlada psihijatrica koju u sred noći pozovu zbog petoro mladih ljudi koji su preživjeli pad putničkog aviona. Zajedno sa svoim mentorom, Claire s njima organizuje grupnu terapiju, a posebnu pažnju posvećuje Ericu sa kojim radi i individualno, a iznenađuje je činjenica da Eric zna dosta stvari o njenom privatnom životu.

Utorak, Cinemax, Na krilima orlova u 20:00 (pozicija kanala 353)

Istinita priča o slavnom životu Erica Liddella nakon osvajanja olimpijskog zlata u Parizu 1924. godine. Liddell se vratio u Kinu gdje je i rođen, a gdje su mu roditelji bili misionari. On vrijeme provodi podučavajući lokalne školarce i izbjegavajći slavu. Ubrzo nakon počinje i drugi svjetski rat, zbog čega se sa porodicom seli u Kanadu…

Srijeda, Cinestar TV, Halo 4: U susret zoni u 21:00 (pozicija kanala 360)

Kadet svemirskog zapovjedništva Ujedinjenih nacija doživljava krizu savjesti nakon što se suoči sa neprijateljskim savezom koji je poznat i kao Zavjet na bojnom polju. Godina je 2025., a čovječanstvo počinje sa kolonizacijom svemira i grupa kadeta se obučava za borbu protiv judskih pobunjenika. 

Petak, TV 1000, Nevjerovatni Hulk u 17:15 (pozicija kanala 307)

Ovo je potpuno nov i eksplozivan ep prepun akcije o jednom od najpopularnijih superheroja svih vremena. U ovoj ekranizaciji popularnog stripa naučnik Bruce Banner očajnički traži lijek protiv gama-zračenja koja je zatrovala njegove stanice i pokrenula neobuzdanu snagu bijesa koja iz njega izvire.

Nedjelja, HBO, Hotel Transilvanija 3: Paznici počinju u 20:00 (pozicija kanala 350)

Omiljena porodica čudovišta kreće na praznničnu pustolovinu na luksuznom brodu. Ali, odmor iz snova se pretvara u noćnu moru onog trenutka kada se Drac zaljubi u tajanstvenu brodsku kapetanicu Ericku koja krije opasnu tajnu koja bi mogla uništiti sva čudovišta.