Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 345

Nakon uživanja na suncu i u prirodi, ostatak dana provedite u udobnosti sopstvenog doma, uz dobar film. I ove sedmice smo za vas izdvojili najbolje televizijske sadržaje.

Utorak, O2.TV, November man u 21:00 (pozicija kanala 31)

Poznat pod tajnim imenom „The November Man“, Peter Devereaux izuzetno je opasan i jedan od najboljih agenata koji su bili dio CIA-e. Nova misija ga vraća u život kakav je nekada vodio, a glavni zadatak je zaštita svjedokinje Alice Fournier. Peter otkriva da je i sam postao meta svog bivšeg prijatelja i saradnika David Mason-a, a počinju rasti i sumnje u postojanje dvostrukog agenta. Devereaux više nikome ne može vjerovati, jer u ovoj špijunskoj igri nema pravila.

Srijeda, HRT 2, Stara ekipa, novi plan u 21:00 (pozicija kanala 41)

Roger, Charles i George toliko su zaljubljeni u umjetnička djela koja su ih dirnula u dušu da, iako decenijama rade u istom muzeju, po prvi put se upoznaju tek kad nastupi kriza. U muzej dolazi novi kustos koji planira u potpunosti izmijeniti muzejsku zbirku, čime bi svoj trojici mogao oduzeti najveću tajnu strast života. Međutim, kad otkriju da su „srodne duše“, trojica muškaraca se odluče na pljačkanje muzeja u kojem rade, kako bi zadržali njima najdraža umjetnička djela.

Četvrtak, Cinemax, Tajni život kućnih pomoćnica u 17:35 (pozicija kanala 353)

Skeeter, Aibileen i Minny – tri su vrlo različite, nevjerovatne žene u Mississippi-ju. Tokom 60-ih godina sklopile su neočekivano prijateljstvo učestvujuči u tajnom literarnom projektu koji krši društvena pravila i sve ih izlaže riziku. Iz njihovog neočekivanog saveza rodilo se neobično sestrinstvo koje je u sve tri usadilo hrabrost da prevaziđu granice koje ih određuju. Duboko potresan i dirljiv, ali u isto vrijeme i pun humora i nade, ovaj film je bezvremenska i univerzalna priča o sposobnosti stvaranja promjena.

Petak, TV 1000, To je rock`n`roll! U 22:50 (pozicija kanala 300)

Aaron Greenberg ambiciozan je 23-godišnji mladić koji ima zadatak iz snova. Dobio je priliku za veliku karijeru, odlazak u London, ali i poznanstvo sa rock zvijezdom Aldous Snow-om. Međutim, stvari se ne odvijaju kako je zamislio, budući da Aldous, osim što je veliki rock-er, ujedno je i veliki zavodnik. Kako bi se dodvorio jednom od svojih idola, Aaron će morati da vara, laže, uživa u alkoholu i luksuznim zabavama kako bi ga on doveo do pozorišta Greek.

Nedjelja, HBO, Predator: Evolucija u 20:00 (pozicija kanala 350)

Dječak donosi vanzemaljska stvorenja na Zemlju kada nađe daljinski upravljač iz svemirskog broda, za koji misli da je igračka. Ubrzo nakon toga se pojavljuju i najsmrtonosniji lovci u svemiru – predatori. Ovaj put još snažniji, inteligentniji i smrtonosniji nego ikada, genetski unaprijeđeni sa DNK drugih vrsta imaju samo jedan cilj – da unište planetu i ljudski rod.