Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 343

Bez obzira na vremenske prilike koje nas očekuju tokom ove sedmice, uživanje je zagarantovano uz najbolje filmske naslove koje smo izdvojili za vas.

Ponedjeljak, O2.TV, Tijelo od laži u 21:10 (pozicija kanala 31)

Operativac CIA-e, Roger Ferris, otkrije dokaze koji upućuju na to da se jedan od glavnih terorističkih vođa nalazi u Jordanu. Ferris planira da se infiltrira u mrežu terora i u tome mu je potrebna pomoć, koju traži od veterana Ed Hoffman-a. Za vrijeme svoje opasne misije, Ferris počinje da sumnja u to koliko zapravo može vjerovati svojim navodnim saveznicima, među kojima nije samo Hoffman, nego i naizgled susretljivi šef Jordanske obavještajne službe.

Srijeda, TV 1000, Svakog gosta tri dana dosta (pozicija kanala 300)

Molly i Carl Peterson zaljubljen su i sretan par. Sve u njihovom životu je savršeno, Carl ima dobru karijeru i odlična primanja u kompaniji koju drži Molly-in otac, imaju lijepu kuću i dovoljno novca, a najbolje od svega je što se slažu u svemu. Jedini problem je Dupree, Carl-ov najbolji prijatelj, koji zbog njihovog vjenčanja ostaje bez posla i bez stana. Kako prijatelju treba pomoći u nevolji, Carl ga prima u kuću. Međutim, Dupree ostaje puno duže nego što su oni mislili.

Petak, Prva TV, Zločeste mame u 22:40 (pozicija kanala 30)

Amy Mitchell naizgled ima savršen život – dobar brak, divnu djecu, prekrasnu kuću, odličan izgled i zavidnu karijeru. Ali svi oko nje je uzimaju zdravo za gotov. Stalno se trudi udovoljiti onima koje voli, ali nikada nije dovoljno. U jednom trenutku Amy je dosta svega, te udružuje snage s još dvije majke preopterećene obavezama i upušta se u divlju, slobodnu avanturu potpuno netipičnu za ženu sa porodicom.

Subota, HBO 2, Kupili smo ZOO u 12:35 (pozicija kanala 351)

Benjamin Mee je novinar i pisac avanturističkih priča, koji se suočava s izazovom samohranog roditelja dvoje djece. Kako bi poboljšao svoj odnos sa djecom, Mee daje otkaz i seli se u staru, seosku kuću na velikom ranču. Ali, u novom domu nisu sami budući da on u svom sastavu ima i zoološki vrt Rosemoor. Mee namjerava ponovo otvoriti zoološki, iako nema iskustva, vremena i novca, ali ima podršku porodice i lokalnog stanovništva.

Nedjelja, HBO, Traganje u 20:00 (pozicija kanala 350)

Nakon što David-ova 16-godišnja kći nestane, lokalni policajci zajedno sa glavnim detektivom kreću u potragu. Ali, 37 sati poslije nestanka, očajni otac je bez ijednog traga. David uzima stvari u svoje ruke i odluči pretražiti jedino mjesto koje još niko nije provjerio, a gdje se danas čuvaju sve tajne – laptop svoje kćerke. U trileru ispričanom uz pomoć tehnoloških uređaja, David mora slijediti digitalne otiske svoje kćeri prije nego što ona zauvijek nestane.