Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 332

Sunčani dani i visoke temperature nas očekuju i ove sedmice, baš kao i odlični filmski sadržaji. Za vas smo izdvojili najinteresantnije naslove, a na vama je samo da se udobno smjestite pored malih ekrana. Takođe, savjetujemo vam da obezbjedite dovoljne količine omiljenog sladoleda, kako biste se dodatno rashladili.

Ponedjeljak, O2.TV, Lica u gomili u 23:45 (pozicija kanala 31)

Poslije napada serijskog ubice, glavnoj junakinji je dijagnostikovan rijedak poremećaj – nesposobnost prepoznavanja i pamćenja lica ljudi. Dok pokušava vrati život u normalu sa ovom vrstom „sljepila”, lica osoba koje sreće se mijenjaju svaki put kada ih ispusti iz vida. Dok se bori sa svakodnevnim izazovima, ubica koji je već jednom pokušao da je liši života je sve bliže…

Srijeda, Cinemax, Briljantin u 20:00 (pozicija kanala 353)

Filmsko ostvarenje čiji soundtrack vole kako starije, tako i mlađe generacije, govori o ljubavi između dvoje mladih. Danny Zuko i Sandy Olsson su zaljubljeni par, koji vrijeme provodi na plaži. Kada praznici završe shvate da oboje idu u istu školu gdje je Danny vođa grupe koja nosi crne jakne, a Sandy se druži s Ružičastim damama, djevojkama koje se oblače isključivo u ružičasto. Zbog njihove veze Zunko postaje predmetom ismijavanja svojih prijatelja, a Danny i Sandy pokušavaju biti što sličniji kako bi mogli biti zajedno.

Petak, HBO 2, Legenda o čuvarima u 19:00 (pozicija kanala 351)

Crtani film o Soren-u, mladoj sovi koja gaji veliku ljubav prema očevim pričama o Čuvarima Ga’Hoolea, mitskoj grupi krilatih boraca. Čuvari su vodili veliku bitku kako bi spasili svijet od sova koji sebe nazivaju Čisti. I dok Soren sanjari o tome da se jednoga dana pridruži svojim junacima, njegov stariji brat Kludd ismijava tu ideju. On čezne za dvije stvari; prva je lov, a druga očeva naklonst. Na žalost, Kludd-ova ljubomora ima kobne posljedice – obojica sovića ispadnu iz svog gnijezda ravno u kandže Čistih.

Subota, Cinestar TV, Coco prije Chanel (pozicija kanala 301)

Prije nego što je postala svjetski poznati dizajner, nevjerovatna Coco, Gabrielle Chanel jedva je spajala kraj s krajem. Nakon majčine smrti, nju i sestru Adrienne otac je ostavio u sirotištu, gdje su naučile šiti. Pored snažne ljubavi između sestara, Chanel je pronašla još jednu – onu prema jednobojnim kompletima. Zajedno odrastaju i na kraju postaju pjevačice u kabareu. U jednom trenutku, Adrienne odlazi s bogatim udvaračem, te se sestra pod novim imenom Coco mora snalaziti sama, sve dok ne upozna gospodina i farmera Étienne-a Balsan-a. Ugodno živi u njegovom dvorcu, ali on je ne želi predstaviti javnosti kao svog partnera. Kako bi se dokazala u njegovom svijetu, Coco koristi svoje vještine i počinje dizajnirati odjeću za njegove prijateljice…

Nedjelja, HBO, Deadwood: Film u 20:00 (pozicija kanala 350)

U filmu Deadwood likovi hvaljene HBO-ove serije ponovno se ujedinjuju nakon 10 godina kako bi proslavili državnost Južne Dakote. Nekadašnja suparništva se ponovno vraćaju u život, dok se u isto vrijeme testiraju sklopljeni savezi i otvaraju stare rane.