gospodin robot

Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 207

I ovog ponedjeljka pripremili smo sedmični pregled programa za vas, a osim serijskih i filmskih preporuka, savjetujemo da današnji dan i vrelu avgustovsku sedmicu provedete u rashlađenom domu i uz dobar televizijski sadržaj.

Ponedjeljak, Star TV, Gospodin Robot u 11:30 (pozicija kanala 007)

Gospodin Robot je intrigantna serija o našem sajber dobu u kojoj želi da se naglasi mračan pogled na internet, kapitalizam i nejednakost između bogatih i siromašnih, koketirajući sa teorijama zavjere. Rami Malik (Noć u muzeju, Rat u kući) glumi Eliota, socijalno neprilagođenog programera zaposlenog u firmi koja se bavi sajber bezbjednošću za multinacionalni konglomerat I Korp.

Utorak, HBO, Pregled protekle nedjelje sa Džonom Oliverom u 17:50 (pozicija kanala 350)

Jedna od najduhovitijih i najoriginalnijih TV ličnosti proteklih godina, Džon Oliver, na HBO već 6. sezona vodi svoj tok-šou. Tokom ove polusatne emisije, Džon iz sedmice u sedmicu daje svoje viđenje brojnih društvenih, političkih i egzistencijalnih pitanja sa kojima se suočavaju Amerika i svijet. Kroz pregled vijesti, politike i svakodnevnih dešavanja, gostovanje specijalnih gostiju i skečeve, gledaocima pruža svoj jedinstveni osvrt i originalne stavove u vezi sa problemima širom svijeta.

Srijeda, CineStar TV, Hladna planina u 21:40 (pozicija kanala 301)

Zasnovan na romanu Čarlsa Frejžera, film Entonija Mingele sa plejadom izvrsnih glumaca, iscrpna je priča smještena u posljednje dane Američkog građanskog rata. Džud Lo glumi Inmana, mladog vojnika koji, uprkos povredi, pokušava da se vrati u Sjevernu Karolinu gdje ga čeka njegova voljena Ejda (Nikol Kidman). U njegovom odsustvu, Ejda se sprijateljila sa Rubi (Rene Zelveger), koja joj pomaže da održava farmu njenog pokojnog oca. Inmanovo dugo putovanje kući vodi ga kroz Konfederaciju koja se osipa, dok upoznaje ljude iz svih sfera života koji mu i pomažu i odmažu da uradi ono što je naumio.

Četvrtak, Prva TV, Ljubav na francuski način u 22.45 (pozicija kanala 030)

Radnja filma prati Alis, 38-godišnju modnu urednica magazina, koja je po svojoj prirodi perfekcionista. Vrlo je zahtjevna i uvijek nastoji da igra na sigurno. Ipak, njen šef nije siguran da li je Alis najbolji izbor za glavnu urednicu, pogotovo što je u igri i njena zabavna koleginica Lisa. Sve se mijenja kad Aliz upozna mlađeg zgodnog studenta, a kako bi povećala šansu da dobije posao urednice, Alis prihvata igru sa 19-godišnjim Baltazarom.

Petak, Fox TV, Crna lista u 22:55 (pozicija kanala 304)

U petoj sezoni krimi serijala Crna lista, Redov život krenuo je nizbrdo. Sada je njegova kriminalna imperija urušena, a on prisiljen da živi u kamp prikolici. U namjeri da povrati svoje firme, traži pomoć ćerke Liz i njenog supruga Toma, koji se potajno bori sa sopstvenim problemom – koferom u kojem se nalaze ljudski ostaci. Dok se odnos između Reda, Liz i FBI-ja polako vraća na staro, Tomova potraga donosi nevolje svima.