Pregledali smo sedmični program_blog_mtel

Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 251

Za jesen možemo reći da je godišnje doba kada mnogo više vremena provodimo u kući, pa samim tim smo i više ispred televizijskih ekrana. Mnogo zanimljivih filmskih i serijskih sadržaja je pred nama i ove sedmice, ali ćemo ponedjeljak početi sa kuhanjem.

Ponedjeljak, 24 Kitchen, Prijatno u 11.30; Pecite sa Fransiskom Moreirom u 16.00; Moja kuhinja je najbolja: Australija u 20.00 (pozicija kanala 505)

Ukoliko ste ljubitelj kulinarstva i pratite kanal 24 Kitchen, onda treba da znate kako od danas počinju nove sezove brojnih emisija. Tako već svakog dana od 11.30 možete pratiti novu sezonu emisije „Prijatno“ u kojoj Lora i Stojan dijele nevjerovatno brze i lake recepte, napravljene od pristupačnih sastojaka.

Već kada dođete s posla, od 16.00 časova vas čeka Fransisko Moreira u svojoj kulinarskoj emisiji. Ovaj mladih kuhar stekao je iskustvo u poslastičarskom zanatu i pravljenju čokolada u svjetski poznatim restoranima i na međunarodnim kulinarskim akademijama. Ovo je njegov prvi televizijski serijal i u njemu će pripremati ukusne dezerte, koristeći svoje poslastičarsko umijeće, kombinujući ga sa kvalitetnim sastojcima.

I tu nije kraj kuhanju za ovaj ponedjeljak, jer već od 20.00 časova počinje peta sezona emisije „Moja kuhinja je najbolja: Australija“. Država protiv države, ekipe od dva člana takmiče se u pripremanju jela i pića za pobjedu. Čija kuhinja je najbolja saznajte na kanalu 24 Kitchen.

Utorak, FOX, 911 u 22.00 (pozicija kanala 305)

Autori Ryan Murphy, Brad Falchuk i Tim Minear oživljavaju proceduralnu dramu u seriji „911“ i istražuju napeta iskustva policijskih službenika, bolničara i vatrogasaca koji se nalaze usred zastrašujućih, zapanjujućih i uzbudljivih situacija. Zaposleni hitnih službi moraju postići ravnotežu spašavajući one koji su najranjiviji i baviti se pritom i privatnim problemima u svojim životima.

Petak, Superstar TV, Sve moje bivše u 19.10 (pozicija kanala 006)

Da od prošlosti ne možete pobjeći u ovoj romantičnoj komediji dokazuju Matthew McConaughey i Jennifer Garner. Connor Mead (Matthew McConaughey) je zakleti neženja i uživa u slobodi i zabavi. Njegov život se ipak komplikuje kada ga uoči vjenčanja njegovog brata posjećuje duh pokojnog ujaka Wayne-a koji mu donosi važnu vijest i vodi na urenebesno putovanje.

Subota, RTS 1, Biser Bojane u 21.00 (pozicija kanala 011)

Ukoliko još uvijek žalite za ljetom, ova serija će vas vratiti u vruće ljetnje dane. Od ove subote na Prvom programu RTS-a s emitovanjem kreće druga sezona serije „Biser Bojane“ – savremena, romantična akciona komedija. Priča počinje u Beogradu i u Trstu, a završava se na Adi Bojani gdje uz niz komičnih situacija, ispreplitanih porodičnih priča, dolazimo do razrješenja ljubavnih problema mladog Đorđa, doktora i ljubitelja prirode i ptica i Lole studentkinje, zaljubljene u more i kajt.

Nedjelja, HBO, Captain Marvel u 20.00 (pozicija kanala 350)

Ova avantura prati putovanje Carol Danvers koja postaje jedan od najmoćnijih superheroja i sve to u galaktičkom ratu između vanzemaljskih rasa. Priča je smještena u devedesete godine prošlog vijeka i predstavlja spektakularnu avanturu iz dosad neviđenog perioda u istoriji Marvelovog filmskog univerzuma.