Pregledali smo sedmični program za vas

Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 284

Već ste navikli da je najkvalitetniji televizijski program upravo na m:tel IPTV-ju. Ni ove sedmice neće biti ništa drugačije.

S obzirom da i temperaturno ulazimo u hladniji dio godine, spremite kokice, ušuškajte se u deku i uživajte u najboljim filmovima i serijama. Sedmični program i ovog ponedjeljka smo pregledali samo za vas.

Ponedjeljak, 24 Kitchen, Džejmi i Džimi u gastronomskom izazovu u 13.00 (pozicija kanala 505)

I ovu sedmicu ćemo započeti dobrim kulinarskim sadržajem. Otvarajući svoj kafić na kraju pristaništa u Sautendu u Eseksu, Džejmi Oliver i Džimi Doerti u sedmoj sezoni ugošćavaju poznate goste u najboljoj obuci kuvanja na svijetu. Kroz sve epizode, Džejmi i Džimi pronalaze recepte koji najviše znače njihovim poznatim gostima. Recepti su inspirisani nekim od najznačajnijih trenutaka u njihovim životima. Džejmi stvara ova jela sa svojim gostima, a zatim ih servira u punom kafiću gladnim posjetiocima. Njih dvojica imaju i nevjerovatan recept za obrok tokom vikenda. Ekipa odlazi i na putovanje boreći se sa izazovima oko hrane koji su njima važni, zalažući se za bolju ishranu u Velikoj Britaniji.

Srijeda, O2 TV, U opasnosti u 21.00 (pozicija kanala 030)

Ukoliko ste za malo akcije i trilera, onda je srijeda na O2 kanalu pravi izbor za vas. Ovdje nas očekuje film „U opasnosti“ koji govori o pripremama za teroristički napad biološkim oružje. Radnja je smještena u Londonu, a agent CIA zajedno sa kolegama iz MI5 mora pronaći teroriste i spriječiti katastrofu u najavi. Uloge tumače Noomi Rapace, Orlando Bloom, Michael Douglas, Toni Colette i John Malkovich.

Petak, HBO, Krv nije voda u 22.00 (pozicija kanala 350)

Prošlo je godinu dana od kada su Paige i Nathan Petrovic izgubili svog sina Zacha, koji je umro zbog predoziranja. Nathan i kći Addie polako nastavljaju sa životom, ali Paige to ne može ostaviti za sobom. Prožima je tuga, povlači se u sebe i nesposobna je za rad. Kako bi nadoknadila Paige-in izgubljeni prihod, porodica odluči iznajmiti jednu sobu u svom domu. Začudo, Paige-in život krene nabolje kad na scenu stupi njihov šarmantni novi stanar, Brandon Wilson.

Subota, TV 1000, Bean … film vrhunske katastrofe u 15.20 (pozicija kanala 300)

Bez obzira koliko puta gledali ovaj film, zgode i nezgode Bean-a nikada nam neće dosaditi. Priča počinje Bean-ovim dolaskom u Los Angeles, gdje čuva slavnu sliku, ali kako je nedorastao bilo kakvom fizičkom zadatku, sve krene po zlu. U samo nekoliko dana po dolasku, Bean je gotovo uništio brak, karijeru i živote svoga domaćina Davida Langleyja te njegove žene i djece.

Nedjelja, HBO 3, Spavači u 21.00 (pozicija kanala 352)

Posljednji dan u sedmici, bar na HBO, rezervisan je za premijeru. Ovo puta vam preporučujemo seriju „Spavači“, koja se žanrovski kreće između drame i trilera. Radnja se odvija u 1989. godini kada se Sovjetski Savez raspada. Nakon dvanaest godina u izgnanstvu, Marie i Viktor se vraćaju u Prag nadajući se da će promjene uskoro doći. Međutim, Viktor nestaje pod nejasnim okolnosti i kreće potraga. Već ove nedjelje pogledajte dvije epizode serije.