Pregledali smo sedmični program za vas

Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 238

Ponedjeljak je dan za nove televizijske preporuke, pa smo i danas za vas pregledali sedmični program i izdvojili neke interesantne filmske i serijske naslove.

Utorak, TV1000, Izvan stvarnosti u 19.15 (pozicija kanala 300)

Preduslovi za savršenu pljačku su mjeseci pripreme i mnogo iskustva. Ipak, sve pripreme i neophodno iskustvo može zamijeniti odlučnost vještog vođe, ali i paranormalnog tima. Priča je smještena u saremenu Moskvu, gdje talentovani kockar okuplja tim ljudi sa natprirodnim moćima kako bi u kazinu osvojili veliki dobitak. Međutim, oni nailaze na mnogo jačeg mističnog rivala…

Srijeda, FOX Life, 19. stanica u 18.00 (pozicija kanala 306)

U pomenutom terminu će biti emitovana prva epizoda serije koja prati grupu vatrogasaca u Sijetlu, u 19. vatrogasnoj stanici, od kapetana do tek pristiglih početnika u tom nadasve važnom poslu. Svi oni riskiraju živote i srca, ne samo tokom kako dužnosti, već i izvan nje. Ovi hrabri muškarci i žene su poput jedne velike porodice, doslovno i figurativno.

Srijeda, HBO, Aladin u 20.00 (pozicija kanala 350)

Uzbudljiva i dinamična adaptacija Diznijevog animiranog klasika zanimljiva je priča o šarmantnom sitnom lopovu Aladinu, hrabroj i samozatajnoj princezi Jasmini te duhu iz lampe koji je potencijalni ključ njihove budućnosti. Puna romantike i muzike, ova avantura se odvija u fiktivnom lučkom gradu Agrabahu. U glavnim ulogama su Will Smith, Mena Massoud, Naomi Scott i drugi.

Četvrtak, HBO 2, Dječak koji će postati kralj u 14.20 (pozicija kanala 351)

Stara magija susreće se s današnjicom u ovoj istinskoj epskoj pustolovini. Alex je klinac kojeg vršnjaci maltretiraju, ali sve dok ne naiđe na Ekskalibur, mitski mač u kamenu. Njegovi prijatelji moraju postati vitezovi i pridružiti se čarobnjaku Merlinu u borbi protiv zle Morgane. S obzirom da je u pitanju budućnost, Alex će morati postati veliki vođa kakav nije ni sanjao da može biti.

Nedjelja, National Geographic, Izgubljeni hram Inka u 21.00 (pozicija kanala 401)

Ekolog Preston Sowell u planinama Perua otkriva drevne artefakte potopljene u vodama Amazone, a njegova bi otkrića mogla spasiti taj sveti kraj od devastacije. Prije njega je legendarni arheolog Johan Reinhard posvetio karijeru pronalasku izgubljenih hramova drevnih Inka te pronašao sve osim jednog – Ausangatea. Međutim, kako je već prestar je za avanturu, njegovu misiju je preuzo Sowell.