Pregledali smo sedmični program za vas

Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 68

I ovog ponedjeljka smo za vas pregledali sedmični program i evo nekoliko prijedloga šta gledati na TV-u tokom sedmice.

Utorak, HRT 2, Sve što želim si ti u 21:00 (pozicija kanala 041)

Film je nastao prema romanu popularnog pisca Nicholasa Sparksa i govori o mladom vojniku na odsustvu, koji se zaljubljuje u konzervativnu studentkinju. Tokom sedam narednih, burnih godina, par razdvajaju njegove sve opasnije vojne misije. Pa, iako se ne viđaju tako često, neprestano razmjenjuju ljubavna pisma, koja vremenom izazovu sudbonosne posljedice.

Srijeda, HBO 2, Batwoman u 20:45 (pozicija kanala 351)

Batman je misteriozno nestao prije tri godine. Gotham je sada grad kojim vlada očaj. Na scenu stupa Jacob Kane i njegova vojna služba. Ranije su ubijene njegova supruga i jedna kćerka, a preživjelu kćerku Kate Kane je tada poslao daleko od Gothama. Ali, nakon što je izbačena iz vojne škole i nakon godina brutalne obuke preživljavanja, ona se vraća kući upravo kada se banda Alisa u zemlji čuda namjerila na njenog oca. Kako bi pomogla, Kate će morati postati ono što njen otac prezire – osvetnički vitez tame.

Četvrtak, TV 1000, Noćni lovac u 21:oo (pozicija kanala 300)

Jedan muškaraca je povezan s dugogodišnjim otmicama i ubistvima žena. Ali, šta se desi kada su u taj slučaj upleteni istrošeni poručnik, njegovi policajci i lokalni osvetnik?!

Petak, CineStar TV, Yves Saint Laurent u 21:00 (pozicija kanala 301)

Biografska drama Yves Saint Laurent (YSL) vraća nas na sam početak karijere slavnog francuskog dizajnera čije je ime do danas ostalo sinonim za inovativnost i luksuz. Radnja prati njegov život od 1958. godine, kada je kao mlad i talentovani dizajner upoznao svog emotivnog, a kasnije i poslovnog partnera Pierrea Bergea.

Nedjelja, HBO, Priča o igračkama 4 u 20:00 časova (pozicija kanala 350)

Kad se Woody, Buzz i ekipa pridruže Bonnie na putovanju s njenom novom igračkom rukotvorinom Forkyjem, kreće divlja potraga puna neočekivanih novih likova i jedne davno izgubljene prijateljice! I dok akteri shvataju da su različiti svjetovi kada je riječ o životu igračke, istovremeno će otkriti da im je to najmanja briga…