Serija Tajkun

Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 62

Ostati kod kuće nije uopšte strašno, naročito kada na TV kanalima imate mnoštvo zanimljivih sadržaja. Kao i svakog ponedjeljka, pregledali smo sedmični program za vas.

Utorak, Cinemax, Uzvratni udarac u 21.35 (pozicija kanala 353)

U posljednjoj sezoni hit serije kanala Cinemax, „Uzvratni udarac“, tim Odreda 20 se suočava sa korumpiranim vladama, osvetničkom mafijaškom porodicom i dvojicom džihadista, u pokušaju da locira oružje za masovno uništenje.

Četvrtak, HBO2, Comic Sans u 19.00 (pozicija kanala 351)

Uspješan grafički dizajner Alan Despot, nakon uzaludnog pokušaja da obnovi propalu vezu sa svojom djevojkom, doživljava emocionalni slom. Na nagovor svoje zabrinute majke odlazi na ostrvo Vis sa svojim otuđenim i ekscentričnim ocem kako bi organizovao sahranu pokojne tetke. Tamo sreće svoju drugu bivšu djevojku i njenog zaručnika. Nove situacije i okolnosti pomažu Alanu da sagleda svoj život iz nove perspektive.

Petak, HBO, Nula nula nula u 20.00 (pozicija kanala 350)

„Nula nula nula“ vodi vas duboko u mračne tajne svjetske trgovine kokainom, od njegove proizvodnje do konačne isporuke na mjesta konzumacije. Riječ je o putovanju u složen sistem, razrađen, okaljan nasiljem, okrutnošću, ali i tehnikama, spretnošću i maštom. Od džungle do nebodera, od Meksika do Pariza, prolazeći ekvatorijalnom Afrikom, Magrebom, Kalabrijom, u svijetu koji nastanjuju zločinci, očajnici i milijarderi, koje sve povezuje nevidljiva i čarobna nit kokaina.

Subota, RTS 1, Kalup u 20.05 (pozicija kanala 011)

U drugoj epizodi mini serije “Kalup”, koja nosi naziv “Svedok”, Ljuba pronalazi Sonju Grubar, svjedoka čija izjava je uklonjena iz policijskog fajla i saznaje nove detalje o otmici Natalijine bebe. Pored toga, otkriva niz nelogičnosti u dokumentaciji koje pojačavaju njegovu sumnju da je otmica Natalijinog djeteta planirana još u porodilištu. Saznaje da se u arhivi porodilišta nalazi kalup koji se vodi kao dokaz da je Natalijina beba preminula. Natalija i on pokušavaju legalno da dobiju kalup kako bi uradili DNK analizu i dokazali da to nije istina, ali je to zbog različitih protokola, pravila i ingerencija nemoguće…

Nedjelja, SUPERSTAR TV, Tajkun u 21.00 (pozicija kanal 006)

Ove nedjelje na programu je treća epizoda napete domaće serije “Tajkun”. Prethodna epizoda ostavila je mnogo otvorenih pitanja, a prije svega ono – ko je naredio ubistvo biznismena Nebojše Ilića?

Dugo očekivana serija „Tajkun“ je priča o Vladanu Simonoviću, tajkunu kog maestralno tumači Dragan Bjelogrlić. Vladan je u javnosti omražen zbog bogatstva stečenog na sumnjiv način, tokom devedesetih godina prošlog vijeka. Godinama je iz sjenke upravljao svojom moćnom kompanijom, ali se sve menja kada biva primoran da izađe na medijsku svjetlost. On postaje progonjen čovjek, prisiljen na drastične mjere radi očuvanja sebe i svoje porodice. Vladan ima neprijatelje, i javne i tajne. Vladan se sukobljava i sa onima koji bi trebalo da su mu najbliži. Vladan krije, i otkriva tajne.