Pregledali smo sedmicni program za vas

Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 197

Iako su mnoge mjere, ranije donesene usljed širenja virusa korona, sada ublažene, filmski i serijski program na kanalima m:tel IPTV-ja je nikad bolji. Zato smo i ovog ponedjeljka pregledali sedmični program za vas.

Ponedjeljak, HBO, Znam da je ovo istina u 20.00 (pozicija kanala 350)

Serija „Znam da je ovo istina“ je zasnovana na bestseleru Volija Lema iz 1998. godine, a premijerno je možete pogledati 11. maja od 20.00 časova na HBO kanalu.

Dobitnik Emija Mark Rafalo tumači likove jednojajčanih blizanaca, Dominika i Tomasa Berdsija, u ovoj šestodijelnoj drami u adaptaciji i režiji Dereka Sijanfransa. Paralelno prateći njihove živote, ova porodična saga predstavlja nevjerovatnu priču o izdaji, žrtvi i oproštaju, smještenu u Ameriku 20. vijeka. Gledaćemo Dominika i Tomasa u različitim periodima njihovog života, počevši od njihove sadašnjice koja se odvija tokom 1990-ih kad oba brata ulaze u srednje doba, i vraćajući se na njihovo odrastanje kroz Dominikovo sjećanje.

 

Petak, CineStar TV2, Novine u 22.50 (pozicija kanala 336)

Radnja filma govori o neočekivanom partnerstvu Katharine Graham, prvog ženskog izdavača novina The Washington Post, te predanog urednika Bena Bradleeja, dok se žure dostići The New York Times u otkrivanju masovnog prikrivanja vladinih tajni koje je trajalo tri decenije, tokom mandata četiri američka predsjednika. Njih dvoje moraju savladati svoje razlike dok na kocku stavljaju karijere i vlastitu slobodu, kako bi razotkrili davno sakrivene tajne.

Subota, BHRT, Eurovision 2020: Europe shine a light u 21.00 (pozicija kanala 53)

Umjesto finala Izbora za pjesmu Eurovizije, uživo iz Holandije, show program u kojem će nastupiti svi nesuđeni takmičari ovogodišnjeg, otkazanog, Izbora za najbolju pjesmu Evrope te odabrani nekadašnji evrovizijski učesnici koji će otpjevati legendarne pjesme iz istorije Eurovizije.

Cilj emisije je odati počast, inspirisati i povezati cijelu Evropu i Australiju, u želji da se svim ljudima pruži nada i osjećaj zajedništva.

Nedjelja, SUPERSTAR TV, Tajkun u 21.00 (pozicija kanala 6)

Vrijeme je za finalnu epizodu serije „Tajkun“. Mnogo pitanja je ostalo otvoreno, a među njima i ono najvažnije – kakva je sudbina Vladana Simonovića i „Sigme“?

U devetoj epizodi smo saznali mnogo toga, a Vladanov saradnik Balša je otkrio svoje pravo lice. Nakon što je saznao od policajca da je Vladan spreman sve da prizna Tužilaštvu, odlazi do Kize koji stražari ispred Bojanove zgrade, zajedno ga otimaju i svi zajedno upadaju kod Vladana i Ksenije u stan!

Razrješenje ove triler sage gledamo u nedjelju u 21.00 na SUPERSTAR TV i ponedjeljak u 20.00 na RTS1.