Sedmični program_mtel blog

Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 157

Miks najboljih filmskih i serijskih naslova i ove sedmice se krije na kanalima m:tel IPTV-ja. Zato smo ovog ponedjeljka pregledali sedmični program za vas.

Ponedjeljak, SUPERSTAR TV, Kamiondžije ponovo voze u 20.00 (pozicija kanala 6)

Dva stara prijatelja, vozača, odlaze u penziju. Nakon mnogih godina napornog rada jedva čekaju dan kad će moći ostvariti svoje snove: Paja – život u čamcu na Savi, a Jare – čeprkanje u vrtu iza kuće. Ali, snovi su jedno, a stvarnost, kao i uvijek, nešto sasvim drugo.

Utorak, FOX life, Neprilagođena porodica u 22.00 (pozicija kanala 306)

Radnja serije je smještena u devedesete i prati tinejdžera Edija Huanga, koji voli hip-hop, i njegovu porodicu koja godinama živi u Orlandu. Lijepo su se uklopili i navikli na američki način života u predgrađu. Kulturološke razlike i dalje predstavljaju svakodnevne izazove, ali uz pomoć prijatelja, komšija i poslovnih saradnika roditelji uspjevaju da prevaziđu poteškoće odgajanja budućih milenijalaca.

Petak, CineStar TV, Ridik: Vladar tame u 20.45 (pozicija kanala 301)

Film je posljednji dio sage koja je počela 2000. godine filmom „Planet tame“ a zatim 2004. godine „Riddickove hronike“. Zloglasni Riddick ostavljen je na suncem spaljenom planetu da umre, međutim na planeti se nalaze izvanzemaljska bića opasnija nego ikada do sada.

Subota, Cinemax 2, Bog postoji, njeno ime je Petrunija u 20.30 (pozicija kanala 354)

Zasnovan na istinitim događajima, film se dešava u Štipu, malom gradu u Sjevernoj Makedoniji, gdje jedan svešenik svakog januara baca drveni krst u rijeku i stotine muškaraca pliva za njim. Sreća i blagostanje su zagarantovani onom koji prvi stigne do krsta. Ovog puta, Petrunija neplanirano skoči u vodu i uspije da stigne do krsta prije drugih. Njeni rivali su bijesni – kako se žena usuđuje da učestvuje u njihovom ritualu? Ubrzo nastaje haos, ali Petrunija je čvrsta kao stijena u svom preispitivanju crkve, pravosuđa i medija. Ona je osvojila krst i ne želi da da ga se odrekne.

Nedjelja, HBO, Zaleđeno kraljevstvo 2 u 20.00 (pozicija kanala 350)

Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Kakva istina o prošlosti čeka Elsu kada krene na putovanje kroz nepoznatu začaranu šumu i mračna mora daleko od Arenedela? Odgovori je dozivaju, ali takođe predstavljaju opasnost za njeno kraljevstvo. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom, ona će se suočiti sa opasnim ali čudesnim putovanjem. U „Zaleđenom kraljevstvu“, Elsa se plašila da su njene moći prejake za svijet. U „Zaleđenom kraljevstvu 2“, ona se nada da su dovoljno jake.