Neki bolji ljudi_mtel blog

Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 152

Novi ponedjeljak i vrijeme za nove TV preporuke. Mnoštvo odličnih naslova vas čeka i ove sedmice na m:tel IPTV-ju, a mi smo i danas pregledali sedmični program za vas.

Ponedjeljak, SUPERSTAR TV, Neki bolji ljudi u 21.00 (pozicija kanala 6)

„Neki bolji ljudi” je porodična serija čije glavne junake predstavljaju članovi porodice Urošević i Graovac. Tri generacije pod jednim krovom, u komšijskim stanovima Graovac i Urošević, predstavljaju idealan teren za sukobe generacija i sistema vrijednosti, ali i fini humor. Zgode i nezgode bračnog života, muke odrastanja, porodični i egzistencijalni problemi – sve to prati život porodice Urošević–Graovac kroz 66 epizoda.

Prva epizoda će premijerno biti prikazana večeras u 21 čas.

Srijeda, HBO 3, 4 bloka u 21.00 (pozicija kanala 352)

„Četiri bloka“ je priča o drugarstvu i porodici, izdaji i krivici u arapskom klanu iz centra Berlina. Glavni lik je Ali „Toni“ Hamadi koji je obećao ženi da će ostaviti svoju kriminalnu prošlost iza sebe i da će otići iz „kraja“, svoja Četiri bloka. Međutim, kada tokom racije uhapse njegovog zeta, Toni osjeća potrebu da još jednom istupi kao vođa klana. On ne želi da preda kontrolu svom nepredvidivom bratu Abasu koji želi da zauzme mjesto na čelu porodice. Kada se pojavi Tonijev stari prijatelj, Vins, Toni osjeti da može da mu vjeruje i prija mu njegovo prisustvo. Njegov san o životu bez kriminala opet izgleda dostižno. Međutim, Toni će tek shvatiti da, kada jednom uđeš u svijet kriminala, više nema nazad.

Petak, CineStar TV, Prkos u 21.00 (pozicija kanala 301)

Prema nevjerojatnoj istinitoj priči, Prkos je veličanstvena priča o porodici, časti, osveti i spasenju u Drugom svjetskom ratu. Godine 1941, ubijene su hiljade Židova iz istočne Evrope. Izbjegavši smrt, trojica braće bježe u šumu koju poznaju od djetinjstva. Tamo započinju svoju očajničku bitku sa nacistima. Daniel Craig, Liev Schreiber i Jamie Bell daju izvrsne portreta trojice braće koji su primitivnu borbu pretvorili u nešto s puno većim posljedicama – put kojim će osvetiti smrti svojih bližnjih, spašavajući hiljade drugih ljudi.

Subota i nedjelja, SUPERSTAR TV, Močvara u 21.00 (pozicija kanala 6)

Vikend je rezervisan za nove dvije epizode domaće serije „Močvara“. Na kanalu SUPERSTAR TV emituju se četvrta i peta epizoda.

Serija prati inspektora Nikolu čiju ulogu tumači Goran Bogdan, bivšeg huligana, koji mora da se suoči sa svojom mračnom prošlošću i svim njenim tajnama kako bi otkrio manijakalnog ubicu. Što mu je bliži u istrazi, to je sigurniji da njega i ubicu nešto suštinski povezuje.

Nedjelja, HBO, Loši momci zauvijek u 20.00 (pozicija kanala 350)

Loši momci, Majk Lauri i Markus Barnet upuštaju se u posljednju avanturu u dugo očekivanom flmu „Loši momci zauvijek“. Nakon niza ubistava i pokušaja atentata na Majka, on uspjeva da ubijedi neodlučnog Markusa da odloži odlazak u penziju i bude njegov partner na još jednom slučaju. Njih dvojica se udružuju sa AMMO, novom elitnom jedinicom policije Majamija, u namjeri da sruše nemilosrdnog vođu kartela Aretas.