Pregledali smo sedmični program

Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV, tv filter| Views: 95

Nova sedmica već po starom dobrom običaju počinje TV preporukama. I ovog ponedjeljka smo pregledali sedmični program za vas.

Utorak, Cinemax, Zarobljena nada u 20.00 (pozicija kanala 353)

„Zarobljena nada“ je lična, emotivna i dirljiva priča o životu žene po imenu Grejs koja se šokira kad sazna da je muž ostavlja zbog druge žene poslije 29 godina braka. Film prati i emotivnu krizu njihovog odraslog sina jedinca. Očajna i izbačena iz kolosijeka, Grejs polako uspijeva da skupi snagu i pronađe novi, snažan glas.

Srijeda, TV 1000, Zaglavilo se u 22.55 (pozicija kanala 300)

Suprotnosti se privlače. Ovo se definitivno može reći za Bena i Elison. Nakon samo dva mjeseca i nekolicine testova za trudnoću, oni kreću na zabavno, neizvjesno i lijepo putovanje.

Četvrtak, CineStar Comedy, Devet života u 21.00 (pozicija kanala 304)

Tom Brand je milijarder, radoholičar, na vrhuncu svoje karijere. Međutim, taj način života udaljio ga je od njegove prekrasne žene i kćeri Rebecce. Bliži se jedanaesti rođendan njegove kćeri i ono što je oduvijek htjela, bila je mačka, koju nikada nije dobila. Tom mrzi mačke, ali kako mu vrijeme za kupovinu poklona ističe, odluči se na kupovinu mačke. U toj potrazi završi u mističnom dućanu s ekscentričnim vlasnikom – Felixom Perkinsom, koji mu predstavlja veličanstvenu mačku, zvanu Mr. Fuzzypants.

Subota i nedjelja, SUPERSTAR TV, Močvara u 21.00 (pozicija kanala 6)

Vrijeme je šestu i sedmu epizodu napete serije Močvara, koja prati inspektora Nikolu čiju ulogu tumači Goran Bogdan. On je bivši huligan koji mora da se suoči sa svojom mračnom prošlošću i svim njenim tajnama kako bi otkrio manijakalnog ubicu. Što mu je bliži u istrazi, to je sigurniji da njega i ubicu nešto suštinski povezuje. Ovo je priča o grijehu i žudnji, o ljubavi i mržnji, ovo je priča o prijateljstvu koja počiva na zločinu i tajnama. Isto tako, ovo je priča o ljudima koji su istovremeno spasitelji i mučitelji, žrtve i dželati. Ovo je najzad i priča o jednom gradu koji lagano tone u močvaru svoje prošlosti.

Prije premijere nove epizode, na istom kanalu možete pogledati i reprizu prethodne.

Nedjelja, HBO, Ritam tijela u 20.00 (pozicija kanala 350)

Blejk Lajvli glumi Stefani Patrik, običnu ženu na putu ka samounuštenju nakon što izgubi porodicu u avionskoj nesreći. Kada Stefani sazna da je pad aviona izazvan terorističkim napadom, ona ulazi u mračan i složen svijet u želji da se osveti ljudima koji su odgovorni i pronađe spasenje. U filmu zasnovanom prema romanu Marka Barnela, u režiji Rida Morana (Sluškinjina priča), glume Džud Lo i Sterling K. Braun.