Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 85

Nanny-Diaries-2007

Do Nove godine je ostalo još desetak dana pa je i TV program sve bogatiji i u skladu sa pretprazničnim raspoloženjem. Iz ovosedmičnog programa za vas odabrali smo uzbudljivu seriju, interesantan dokumentarac, dirljive filmove i humanitarnu akciju koja posljednjih godina, kod nas, privlači sve veću pažnju.

Ponedjeljak – Elta 1 HD (pozicija kanala 036) u 22.00h, serija “Pakao na točkovima”

Sjedinjene američke države povezuju obale željeznicom, a tako veliki posao privlači prevarante, korumpirane službenike i čitavu gomilu upravo oslobođenih crnih robova. Prekaljeni gerilac konfederacije, tražeći osvetu, upliće se u ovaj cirkus krvi i znoja.  Kako su izgledali brutalni počeci moderne Amerike, gledajte na program Elta 1HD televizije, u sjajnoj vestern seriji “Pakao na točkovima”, koja je na programu ponedjeljkom i utorkom od 22 časa.

Utorak – RTS1 (pozicija kanala 021) u 00.35h, film “Gorko-slatki život”

U utorak pola sata nakon ponoći budite uz program RTS1 i film nagrađivanog južnokorejskog režisera Kim Ji-wona,  “Gorko-slatki život”.  Riječ je o stilizovanoj, vizuelno dopadljivoj drami prepunoj crnohumorna, ali i pregršt emotivnih momenata. Stvari kreću po zlu kada jedan član mafijaške organizacije odbije da sprovede naređenja svog šefa. Ovaj južnokorejski film iz 2005. godine prikazuje sukob između etike tamošnje mafije i moralnih načela pojedinca unutar organizacije.

Srijeda – RTRS  (pozicija kanala 001) u 20.15h, donatorsko veče “S ljubavlju hrabrim srcima”

Pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, u Banjaluci se, 23. decembra, održava šesto donatorsko veče čiji je prihod namijenjen djeci s rijetkim genetskim oboljenjima. Budite uz vaše TV prijemnike i telefone, kako bismo ovim mališanima omogućili bolje i ljepše sutra. Pored RTRS-a, donatorsko veče možete pratiti i na programu ATV-a.

Četvrtak – HBO  (pozicija kanala 701) u 18.40h, dokumentarni film “Kraljevstvo majmuna”

Dokumentarac prati mladunče majmuna i njegovu majku u borbi za opstankom u sredini u kojoj vlada surova borba za opstanak. Radnja ovog Disneynaturovog filma smještena je u drevnim ruševinama duboko u džungli Južne Azije. Mayi, pametnoj i snalažljivoj majmunici, promijeni se cijeli svijet kada okoti sina Kipa i predstavi ga svojoj šarolikoj široj porodici. Dok se Maya trudi zaštititi Kipa u neočekivanim i katkad opasnim pustolovinama, kamera bilježi svu čaroliju i iznenađenja njihovog čudesnog svijeta.

Petak – HRT 1  (pozicija kanala 025) u 20.05h,  film “Dnevnici jedne dadilje”

Za kraj radne sedmice vam preporučujemo laganu komediju koja će vas nasmijati i opustiti. Anne, nakon diplomiranja, nije sigurna ko je zapravo i šta želi u i od života. Na prvom razgovoru za posao doživljava blokadu i odlazi u park, gdje igrom slučaja spasi sedmogodišnjeg dječaka ispred vozila neopreznog vozača. Dječakova majka, iznimno ljubazna gospođa X, odmah joj ponudi posao dadilje, što Anne nakon kraćeg razmišljanja prihvata. Ubrzo shvata da situaciju u ovoj bogatoj porodici nije ni blizu bajna- da gospođa nije nimalo ljubazna, da je muž vara i da je njihovo dijete istovremeno i zanemaren i beskrajno razmažen. Ona se nakon nekog vremena zbližava sa komšijom Howardom i tada počinju dodatne peripretije…

Više o programskim sadržajima i Open IPTV ponudi možete da pronađete na stranici open.mtel.ba