Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 173

jednom davno

Ako i vi ove snježne dane planirate uglavnom provesti pred malim ekranima onda obavezno pročitajte šta to zanimljivo možete pogledati ove sedmice u okviru vašeg Open IPTV paketa.

Ovih dana u svijetu će se obiježiti godišnjica od stravičnog napada na redakciju satiričnog magazina Charlie Hebdo u Parizu, a upravo iz tog razloga u utorak 5.1.2016 u 21:55 na kanalu HBO imaćete priliku pogledati dokumentari film pod nazivom “Charlie Hebdo: Tri dana užasa” u kome se kriju neispričane priče tragedije koja je  svijet digla na noge. Kanal HBO se u Open IPTV ponudi nalazi na poziciji 701.

Ako ste, pak, više raspoloženi za neke lakše teme, takođe na kanalu HBO, na sam Božić možete pogledati igrani film “Egzodus, bogovi i kraljevi” u kome se Christian Bale pojavljuje u ulozi Mojsija, a Joel Edgerton kao Ramzes II. Priča prati dva nerazdvojna prijatelja koje životna sudbina stavlja na suprotstavljene strane. Još jednu epsku dramu imaćete prilike pogledati u subotu 9. januara, na kanalu HRT 1, koji se u IPTV ponudi nalazi na poziciji 25. Riječ je o filmu “Bijeg iz Gulaga” koji je na prvom mjestu priča o ljudskoj volji, solidarnosti i preživljavanju. Glavne uloge glume Colin Farrell, Ed Harris i mnogi drugi.

Kad je u pitanju serijski program već večeras, takođe na HRT1 možete pogledati četvrtu epizodu, pete sezone ultrapopularne serije “Downton Abbey” u kojoj Sarah Bunting nastavlja izazivati komešanje među gospodom, ali ovoga puta prelazi granicu. Ako ste ljubitelj serije “Jednom davno”, koja se prikazuje na kanalu Fox Life,  čije je mjesto u IPTV ponudi na poziciji 305, onda u petak 8. januara u 16:20 obavezno pogledajte prvu epizodu druge sezone ove sjajne serije koja okuplja sve likove iz bajki i poznatih crtanih filmova koje volimo.