Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 255

oscars-winners

Početak proljeća je idealan period za uživanje u raznovrsnim programskim trenucima. Upravo zato vam preporučujemo naredne programske sadržaje koje možete pronaći u bogatoj Open IPTV ponudi.

Ponedjeljak: HRT2 u 22:54, snimak „Oskar 2016“ (pozicija kanala 026)

Ukoliko ste zbog radnih obaveza propustili najpoznatiju ceremoniju u filmskoj industriji, sasvim jednostavno možete nadoknaditi izgubljeno. Pogledajte ko su bili nominovani i ko je osvojio čuvene zlatne statue na 88. dodjeli Oskara. Crveni tepih je i ovaj put privukao svjetsku pažnju raznovrsnim odjevnim kombinacijama. Fantastični govori su potegli mnoge teme od globalnog značaja. Sve ove i mnoge druge kontroverzne detalje možete vidjeti u ovom skraćenom prikazu najglamuroznijeg događaja.

Utorak: HBO Comedy u 10:55, film „Noć u muzeju“ (pozicija kanala 702)

Muzej sa eksponatima iz prirode u stvari sakriva nešto potpuno neprirodno. Larry Daley (Ben Stiller), razočaran u svoje životne poduhvate, prihvata posao noćnog čuvara u muzeju. Međutim, Larry nije mogao ni sanjati da straža neće biti tako prijatna, ne zbog potencijalnih uljeza, već zbog svega onoga što se dešava unutar samog muzeja. Ubrzo shvata da u toku njegove smjene neki od najpoznatijih istorijskih likova oživljavaju, pa će se Daley ubrzo naći u nevjerovatno bizarnim situacijama. Glumačku postavu čine neka od najpoznatijih komičarskih imena današnjice kao što su Owen Wilson, Robbie Williams, Mickey Rooney, te britanski duo Steve Coogan.

Srijeda: Discovery Science u 13:10, dokumentarna serija „Naučna fantastika mi je spasila život“ (pozicija kanala 408)

Ukoliko ste ljubitelj naučnih sadržaja, ali i mističnih slučajeva, ovo je pravo vrijeme i mjesto za vas. Pogledajte šta se desi kada se mašine okrenu protiv čovječanstva, a kada samo jedna dobra mašina pokušava da spasi svijet. Interesantna priča iza ove triologije pokreće mnoga pitanja o tome kako će potencijalno izgledati sutrašnjica.

Četvrtak: HRT 3 u 20:00, film „Žena je žena“ (pozicija kanala 027)

Ljubavna priča u ovoj nevjerovatnoj komediji/drami nikoga nije ostavila ravnodušnim. Angela, egzotična plesačica i njen ljubavnik Emile nailaze na krizu u vezi. Angela želi da postane majka, ali njen partner nije spreman na takav korak. Stvari se dodatno zakomplikuju kada se pojavi Emile-ov najbolji prijatelj koji je spreman pomoći dami u nevolji. Berlinski filmski festival 1961.godine je prepoznao kvalitet filma što potvrđuju višestruke nominacije i nagrade za ovo ostvarenje.

Petak: FOX Life u 12:00, serija „Žeđ za životom“ (pozicija kanala 305)

Serija prati mladu April (Italia Ricci), novinarku u usponu koja uporno pokušava impresionirati svog strogog urednika. U pauzama od prebukiranog poslovnog života, April nastoji da seodrži miran porodični život sa svojom majkom, sestrom i bakom. Onog trenutka kada uspostavi balans između poslovnog i privatnog, prima neugodnu vijest od ujaka što je natjera da shvati značaj jednostavnih životnih trenutaka.