Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 261

charliebrown-xlarge

Nova sedmica donosi TV sadržaje. Kao što ste navikli, izvojićemo vam neke od najzanimljivijih programskih sadržaja. Na vama je da se udobno smjestite ispred svojih televizijskih prijemnika i uživate u Open punudi.

Ponedjeljak – BHT1 – 21:15 – emisija „Nova avantura“ (pozicija kanala 002)

Specijalni gost magazina „Nova avantura“ ovog ponedjeljka je Stevo Karapandža, pionir televizijskog kulinarstva na teritoriji bivše Jugoslavije. „Male tajne velikih majstora kuhinje“, najviše je doprinjela njegovoj popularnosti, a prikazivala se pune 24 godine.

Utorak – RTL 19:20 – kviz „Pet na pet“ (pozicija kanala 028 )

Zabavni voditelj, poznat po nadimku Drele, u svakoj emisiji dovode atmosferu do vrhunca. Tako će biti i ovog utorka kada će se suočiti takmičari, njih pet na pet. Oni će uz humor, dobru zabavu i pokazano znanje uspjeti zaraditi i po neku kunu.

Četvrtak – Pink Premium – 12:00 – film „Moje srce“ (pozicija kanala 325)

Ova romantična drama govori o dvije sestre koje se zaljube u istog muškarca. Jedna od njih se udaje za njega, a druga ostaje da pati. Rasplet će imati ozbiljne posljedice po živote svih aktera.

Petak – Discovery Channel – 13:30 – serija „Harley i Davidsonovi“ (pozicija kanala 403)

Ovo je priča o grupi upornih sanjara iz radniče klase američkog srednjeg zapada koja se usudila izazvati povlaštenu elitu s Istočne obale i stvorila kultni motociklistički brend.

Nedjelja – HBO – 12:25 – animirani film „Snoopy i Charlie Brown Peanuts film“ (pozicija kanala 701)

Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus i ostatak voljene Peanuts ekipe prvi put se pojavljuju na velikom ekranu i to na način na koji nikad prije nisu viđeni – animirani u 3D-u. Charlie Brown, najdraži i najsimpatičniji gubitnik, započinje svoj epski i herojski zadatak dok njegov najbolji prijatelj, voljeni beagle Snoopy, kreće u potjeru za svojim najvećim neprijateljem Crvenim Barunom. Iz mašte Charlesa M. Schulza i kreatora filmova Ledeno doba, Peanuts Film će dokazati da svaki gubitnik ima svoj dan.