Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 77

csi-feature-image

Kao i svake sedmice, za vas izdvajamo sedmični TV program. Sve što vam ostaje jeste da se smjestite udobno u svoje fotelje, te uživate u emisijama, filmovima kao i serijama što smo izdvojili za vas. Ovo su samo neke od mora prijedloga koje možete pronaći u vašem Open TV paketu.

Ponedjeljak – ATV- 00.25h  serija “CSI Miami” (pozicija kanala 003)

Jedna od klasika, ali i omiljenih serija mnogih je upravo i CSI Miami. Tim forenzičara koji u svakoj epizodi je u potrazi za mjestom zločina, kao i osobama koje su taj zločin počinili. Serija je izuzetno interesantna i svaka epizoda se razlikuje, te ne morate redovno da je pratite, a opet će da vam se svidjeti.

Utorak – OBN – 15.55h – emisija “Praktična žena” (pozicija kanala 007)

Utorkom na OBN-u možete da uživate gledajući fenomenalnu emisiju Praktična žena. Ova emisija nije samo dame, već za sve one koji žele da čuju koristan savjet ili nauče nešto novo. Takođe, svaka emisija ima nove goste, što je čini još interesantnijom. 

Srijeda – OBN – 20.14 h – serija “Greh njene majke” (pozicija kanala 001)

Vrlo interesantna domaća serija koja je poprimila simpatije mnogih. Riječ je o djevojci Nedi koja je kao mlada ostala bez roditelja, i to na veoma tragičan način. Serija je prati u njenoj potrazi za razlogom zašto ona plaća grijeh svoje majke, svojim životom. 

Subota – BN TV- 19.40 h – domaći film “Ko to tamo peva” (pozicija kanala 002)

Kako drugačije uživati u suboti, nego gledajući stare domaće filmove. Film “Ko to tamo peva” uvijek oraspoloži i nasmije mnoge, pa čak i one koji su ga gledali nekoliko puta. Film prati priču putnika koji se voze autobusom iz provincije ka Beogradu, te koji prolaze kroz razne tragikomične situacije. 

Nedelja – Al Jazzera – 19.05 h – dokumentarna emisija “Vatra u venama” (pozicija kanala 031)

Vatra u venama je dokumentarni program koji se sastoji od dvije emisije, a govori o borbi doktora koji putuju i istražuju u nadi da će pronaći lijek za HIV i neke druge viruse. Ova emisija je veoma interesantna, poučna, te edukativna.