Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 69

tv

Svakog ponedjeljka vam donosimo pregled sedmičnog programa i TV preporuke, koje naročito dobro dođu kako biste prekratili vrijeme uz kvalitetan sadržaj, dok npr. napolju pada kiša. I danas vam donosimo naslove, koji vas očekuju u okviru Open IPTV ponude.

Ponedjeljak – HBO – 12:15 – film „Intervencija“ (pozicija kanala 701)

Kada se četiri para sastanu da provedu vikend zajedno, pokušaj „bračne intervencije pođe urnebesno po zlu kada su svi prisiljeni suočiti se s tajnama i strahovima koji ih priječe u pronalaženju sreće s partnerom.

Utorak – HRT 2– 12:25 – dokumentarni film „Veliki preporod britanskog vrta“ (pozicija kanala 026)

Serija spaja uzbudljiva poglavlja iz društvene istorije s praktičnim, pristupačnim savjetima vodećih stručnjaka. Svaka epizoda donosi priču o jednoj slavnoj atrakciji ili tradicionalnoj biljci iz britanskih vrtova.

Srijeda – HBO – 20:00 – film „Opasnost iz dubine“  (pozicija kanala 701)

U napetom trileru „Opasnost iz dubine“ Nensi (Blejk Lajvli) surfuje na osamljenoj plaži i shvata da se nalazi usred hranilišta velike bele ajkule. Iako je nasukana na samo 180 metara od obale, njen opstanak postaje krajnji test volje, za koji je potrebna sva njena domišljatost, snalažljivost i hrabrost.

Četvrtak – Cinemax – 18:05 – film „Dobar čovjek” (pozicija kanala 704)

Nakon što je povrijeđen u pljački, Edi dobija naklonost svoje otuđene porodice i ponovo staje na svoje noge. To se ne može reći za Ahmeda čiji život počinje da se raspada nakon što je pogrešno optužen za zločin.

Petak – RTL 2 – 16:00 – rijaliti serija „Skladišni ratovi“ (pozicija kanala 029)

Kupci odlaze u brda Muriette na dražbu punu napetosti i visokih cijena. Ivy umjesto mišića upotrebljava glavu da bi dobio što želi, dok se Jarrod i Brandi bore za skladište.

Više o programskim sadržajima i Open IPTV ponudi možete da pronađete na stranici open.mtel.ba.