Written by

Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV| Views: 119

screenshot_from_2016-11-05_074627

Ponedjeljak je i vrijeme je za novi pregled TV sadržaja za predstojeću sedmicu. Bogat izbor kanala u m:tel IPTV ponudi, omogući će vam da u svakom trenutku možete pronaći nešto za sebe

Ponedjeljak – RTS 1 – 20:05 – Serija „Srećni ljudi“ (pozicija kanala 021)

Dobri stari Srećni ljudi, koji nikad neke dosaditi i prestati biti zanimljivi. Radnja serije prikazuje period između 1993. i 1996. godine, ali se većina situacija može prenijeti i na današnje vrijeme. Šta je to potrebno ljudima da budu srećni, a šta im sve sreću kvari, međuljudski odnosi, ljubav, suživot, sve je to opisano u toj kultnoj seriji.

Utorak – TV 1 – 18:25 – serija „Pariške priče“ (pozicija kanala 009)

Matija, Seron, Enzo, Irina, Simona i Odri su mladi koji su odlučili da zajedno iznajme stan. Ali koliko se oni zaista poznaju? Nakon nekog vremena, sve vrline i mane izlaze na vidjelo što počinje da kvari sreću, ali idaje neku novu dimenziju njihovim životima.

Četvrtak –  Pink Preminum – 18:10 – film „Mala crna kutija“ (pozicija kanala 325)

U ovoj zabavnoj nepredvidivoj crnoj komediji Brittany Murphy glumi Stacy Holt, producenticu dnevne emisije koju vodi Kippie Kann (Kathy Bates) i frustrirana je činjenicom da njen momak odbija razgovarati o svojim vezama iz prošlosti. Ohrabrena od strane svoje kolegice s posla Barb, Stacy traži po planeru svoga dečka ne bi li saznala nešto o njegovim bivšim djevojkama. Nakon toga je koristila emisiju kao varku i sve te djevojke intervjuisala, kako bi se sa njima sprijateljila.

Petak – RTL – 20:00 – emisija „Zvijezde“ (pozicija kanala 028)

RTL je krenuo u traženje nove muzičke zvijede. Nakon veoma uspješne dvije sezone muzičkog takmičenja  Zvjezdice, vrijeme je za njegovu „odrasliju“ verziju. Više od hiljadu talentovanih pjevačkih nada širom Hrvatske prijavilo se u Zvijezde, a njih sto će imat priliku da pokažu pjevački talent peteročlanom žiriju. O njihovoj muzičkoj budućnosti i prvim koracima na putu do sjajnog estradnog neba odlučivaće Tony Cetinski, Massimo Savić, Goran Lisica Fox, Mirela Priselac Remi i Maja Bajamić, a potraga se odvija pod voditeljskom palicom Antonije Blaće.

Subota –  HRT 1 – 17:20 – emisija „Kulturna baština“ (pozicija kanala 025)

Emisija koja se više od dvadeset pet godina prikazuje na HRT-u i nastoji pokazati bogatstvo i raznolikost spomenika na području Hrvatske, od onih u gradovima do onih manje poznatih. Emisija se očuvala kako bi zaštitila baštinu i učinili je dijelom svoje svakodnevice.

Više o programskim sadržajima i Open IPTV ponudi možete da pronađete na stranici open.mtel.ba.