Written by

Preko 30 ludih ideja za proslavu Nove godine stiglo na adresu Samsunga i m:tel-a, čekamo i tvoju!

prijateljstva| Views: 36

Mtel Samsung NG (Small)

Jeste li već čuli za najluđu novogodišnju žurku koja se sprema u BiH? Ako niste, to je zato što Samsung i m:tel nestrpljivo očekuju vašu ideju za najluđu noć u godinu.

Još uvijek vam nije jasno o čemu se radi?

Naime, kompanije Samsung i m:tel će treći put zaredom najkreativnijem društvu pokloniti doček Nove godine kakav će pamtiti cijeli život, a novogodišnja žurka će biti upravo onakva kako je slavljenici zamisle.

Prijave za m:tel Samsung Novogodišnju žurku su uveliko otvorene, a preko 30 ekipa je poslalo svoju ideju dočeka i proslave Nove godine.

Ukoliko smatrate da vi i vaše društvo ili porodica imate potpuno originalnu, neobičnu, zabavnu i kreativnu ideju, evo šta trebate učiniti:

Nakon okončanja konkursa, stručni žiri Samsunga i m:tel-a će ocijeniti sve ideje, odabrati najbolju, a zatim i vašu ideju pretvoriti u stvarnost, i to baš onako kako ste je zamislili.

Najkreativniju novogodišnju žurku proglasićemo 17. decembra, a odmah nakon toga u saradnji sa pobjednicima krećemo na njenu realizaciju.

Porazgovarajte sa svojom porodicom i prijateljima, osmislite prvoklasni provod i pošaljite nam svoju ideju!

Ove godine smo pripremili i utješne nagrade, jer ćemo autorima ideja koje se nađu na drugom i trećem mjestu pokloniti po jedan model pametnog telefona Samsung Galaxy J5.

Prijavite se i proslavite Novu godinu onako kako ste uvijek željeli!