blog_mtel_HBO_serije_filmovi_katarina_velika

Written by

Premijere hit filmova i serija na HBO kanalu

m:tel IPTV, tv filter| Views: 432

Pogledajte premijere uzbudljivih serija ili ih pronađite u HBO videoteci

 

Uz HBO i m:tel IPTV nikada vam neće vam biti dosadno. Kvalitetne HBO serije visoke produkcije privlače veliki broj gledalaca i osvajaju mnogobrojne nagrade.

Mjesec oktobar biće posebno interesantan na HBO kanalima, pa vam izdvajamo najzanimljivije naslove koje ćete premijerno gledati ili pronaći u HBO videoteci.

Katarina Velika” je drama iz četiri dijela koja se bavi političkim i seksualnim intrigama na dvoru najmoćnije žene monarha u istoriji. Katarina je imala vrhovnu vlast u Rusiji gotovo polovinu 18. vijeka – odlučna, nezavisna, briljantno inteligentna i seksualno slobodna, predstavljala je definiciju savremene žene. Katarinu Veliku, vladarku ruskog carstva, koja je transformisala njeno mjesto u svijetu, glumi čuvena oskarovka Helen Mirren što je već dobar razlog da se pripremite za novu spektakularnu seriju.

Novu HBO seriju “Nadzirači“ (Watchmen) možete premijerno pogledati 21. oktobra u 21.00 časova na HBO kanalu. Radnja serija se odvija se u alternativnoj, savremenoj stvarnosti u SAD, u kojoj su superheroji prognani zbog svojih nasilnih metoda.

nadziraci

Uprkos tome, neki od njih žele da dignu revoluciju, dok drugi pokušavaju da ih zaustave u tome. Serija visoke produkcije uspješno dočarava duh revolucionarnog i originalnog stripa istog naziva.

Premijera pete svjetski popularne serije „Afera“ prikazana je 1. oktobra na HBO kanalu a epizode možete pronaći u HBO videoteci. Veoma intrigantna, serija „Afera“ istražuje emotivne posljedice vanbračne veze. Klupko provokativne drame se odmotava zasebno iz različitih perspektiva, koristeći sjećanja svakog od protagonista. Nove epizode pratite svakog utorka u 21.00 čas.

Film “Jedan pas se vraća kući“ prati dirljive avanture Bele, koja kao štene  pronalazi put do naručja mladića Lukasa koji joj pruža dobar dom. Kad se Bela razdvoji od njega, kreće na epsko putovanje dugo 650 km da se ponovo sretne sa svojim voljenim vlasnikom. Ovaj film možete pronaći u HBO videoteci.

megalodon

U filmu “Megalodon: Predator iz dalekih dubina“ podmornicu za istraživanje velikih dubina napalo je ogromno stvorenje dotad smatrano izumrlim i ona sad leži na dnu najdubljeg rova u Pacifiku, zajedno s posadom zarobljenom u njoj. Članovi međunarodnog pomorskog istraživačkog programa našli su se licem u lice s najvećim grabljivcem svih vremena.

Premijeru filma na HBO kanalu možete pogledati 27. oktobra u 20.00 čas a istog dana biće dostupan i u HBO videoteci.

Uspjeh

Da nagrade nisu rezervisane samo za strane serije potvrđuje i prva regionalna HBO Europe serija “Uspjeh” koja je na 71. izdanju Prix Italia 2019, jednom od najprestižnijih i najstarijih svjetskih festivala televizije, dobila posebno priznanje. Ukoliko već niste, sve epizode serije „Uspjeh“ možete pogledati u HBO videoteci.

HBO kanali, kao i HBO videoteka, donose vam najbolje svjetske serije, a dostupni su u okviru m:tel TV Paketa.

Za više informacija pozovite 0800 50 000.