Written by

Preporuka iz HBO videoteke

m:tel IPTV| Views: 131

Copyright © 2017 MGM Television Entertainment Inc. and Relentless Productions, LLC. All Rights Reserved

Copyright © 2017 MGM Television Entertainment Inc. and Relentless Productions, LLC. All Rights Reserved

Na nedavno održanoj 75. dodjeli Zlatnih globusa u nominacijama ali i osvojenim nagradama dominirala je i serija „Sluškinjina priča“.

Ukoliko još uvijek niste pogledali ovu sjajnu seriju, zavirite u HBO videoteku u sklopu m:tel IPTV ponude i pogledajte sve epizode prve sezone.

Serija prati ženu koja je primorana da živi kao konkubina pod fundamentalističkom teokratskom diktaturom u bliskoj budućnosti u totalitarnom Galadu, nekadašnjim Sjedinjenim Državama, gdje žene nemaju nikakva prava.

Kao jedna od nekoliko preostalih plodnih žena, Fredova (Elizabet Mos) je Sluškinja u Komandantovom domaćinstvu i dio je kaste žena primoranih na seksualno ropstvo, što je posliednji očajnički pokušaj da se obnovi populacija. U ovom zastrašujućem društvu, Fredova mora da balansira između Komandanata, njihovih okrutnih Supruga, služavki koje se zovu Marta, i drugih Sluškinja – gdie svako može da bude špijun Galada – samo sa jednim ciljem: da preživi i pronađe ćerku koja joj je oduzeta.

Podsjećamo vas i na aktuelnu m:tel ponudu u kojoj ukoliko do kraja februara pređete u m:tel i postanete korisnik jednog od m:tel IPTV paketa, dobijate do 220 KM na Addiko Visa poklon kartici, 50% nižu pretplatu prva dva mjeseca i 12 mjeseci uživanja u HBO sadržajima.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba.