Written by

Preporuka iz mtel HBO videoteke: Barut

m:tel IPTV| Views: 364

© Kudos Film & Television Limited MMXVII

© Kudos Film & Television Limited MMXVII

 

HBO videoteka dostupna m:tel korisnicima dodatnih TV paketa, u svojoj ponudi uvijek ima nove naslove. Ovog puta, preporučujemo vam istorisjku dramu Barut.

London, 1605. Robert Kejtsbi (Kit Harington), tridesettrogodišlji plemić iz Voričšira, skuje zavjeru da digne parlament u vazduh i ubije kralja. Kao posvećeni katolik, u vrijeme kada protestantska Engleska neumorno progoni katolike, Kejtsbi odbija da se odrekne svoje vjere, što ga dovodi do ivice finansijske, društvene i psihičke propasti. Vlasti – kojima upravlja glavni špijun kralja Džejmsa, Robert Sesil (Mark Gatis) – pronalaze, muče i pogubljuju sveštenike, dok neposlušne katolike podvrgavaju represiji i oduzimaju im imovinu. Ovaj uzbudljivi triler, čija radnja se odvija u 17. vijeku, oslanja se na istorijske podatke o zavjeri, izboru ljudi koji će je sprovesti, prikupljanju sredstava i preprekama sa kojima su bili suočeni.

Kanal HBO možete pronaći u dodatnom m:tel IPTV paketu na poziciji 350.

Do kraja februara ukoliko pređete u m:tel i postanete korisnik jednog od m:tel IPTV paketa, dobićete do 220 KM na Addiko Visa poklon kartici, 50% nižu pretplatu prva dva mjeseca i 12 mjeseci uživanja u HBO sadržajima.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba .