Written by

Preporuka nedjelje: Alcatel 2008G

preporučujemo| Views: 407

Ako od telefona tražite jednostavnost i preglednost, i nisu vam potrebne opcije pametnih telefona, onda je za vas idealno rješenje Alcatelov model 2008G.

Alcatel 2008G je jedan od telefona koje je veoma jednostavan za korištenje i najbolji je izbor za sve korisnike koji žele mobilni telefon ali ne žele ili nemaju iskustva sa komplikovanim uređajima. Alcatel 2008G ima velike i pregledne fizičke tipke radi što lakšeg pozivanja i namjenski je dizajniran da olakša komunikaciju korisnicima sa slabijim vidom i sluhom.

Alcatel 2008G se preporučuje uz tarifu Kombinuj: Senior, namijenjenu korisnicima u zlatnoj dobi jer se uz povoljnu cijenu dobija telefon koji je lagan za nošenje, sa funkcijama koje se brzo savladaju a ekran pruža odličan pregled i čitanje bez naprezanja.

Uz Alcatel 2008G dolaze osnovne funkcije kao što su alarm, kalendar, kalkulator i FM radio, ima SOS dugme za hitne slučajeve a uz sve navedeno, velika je prednost što u Kombinuj: Senior tarifi ovaj telefon možete dobiti po cijeni od samo 1 KM.

Da podsjetimo, u Kombinuj: Senior tarifi za samo 12 KM mjesečne pretplate dobijate bonuse od 100 minuta razgovora i 100 SMS-ova prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH. Izbor m:tel Prijatelj broja, s kojim je komunikacija potpuno besplatna, takođe je jedna od prednosti ovog tarifnog modela.

Za više informacija o Alcatel 2008G telefonu ili tarifnom modelu Kombinuj: Senior pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.