Written by

Preporuka nedjelje: Caterpillar CAT S30

preporučujemo| Views: 106

qq

Caterpillar CAT S30 se može pohvaliti robusnim dizajnom koji je stvoren za one koji rade u teškim fizičkim i vremenskim uslovima, prljavštini, niskim tempraturama, vodi, a otporan je na padove, udarce i vibracije. Ovaj telefon se lako nosi s takvim zadacima, jer je položio sve testove za sertifikate IP68 (sertifikat na prašinu i vodu) i MIL-SPEC 810G (sertifikat za otpornost na sol, prašinu, vlagu, kišu, vibracije, sunčevo zračenje, prevoz i toplinski udar).

 CAT S30 posjeduje ergonomski neklizajući dizajn kućišta i 4.5 inčni TFT ekran, rezolucije 854x480p s Corning Gorilla Glass 3 zaštitom – prilagođen za rukovanje čak i ako nosite radne rukavice. Najvećim dijelom je izrađen od gumirane platike, što mu je i omogućilo da dobije sertifikat za pad sa visine od 1.8 m, zbog čega je CAT S30 savršen za nepažljive ili najnespretnije korisnike. 

Telefon pokreće čipset Qualcomm MSM8909 Snapdragon 210 s četverojezgarnim procesorom Cortex-A7 od 1.1 GHz, zatim 1GB RAM-a i 8GB interne memorije uz mogućnost nadogradnje microSD karticom do 64 GB. Za potrebe fotografisanja telefon posjeduje glavnu kameru od 5 MP sa autofokusom i LED osvjetljenjem, te sekundarnu kameru od 2 MP. Cat S30 dolazi sa Lollipop Android-om u ovom slučaju verzija 5.1 verzija Lollipop-a. 

Još jedna veoma bitna karakteristika koja krasi ovaj robusni telefon je odlična baterija od 3000mAh, namjenjena za sve ljude koji provode dugo vremena van kuće.  

Ovaj telefon možete pronaći u m:tel-u po pristupačnoj cijeni već od 1 KM uz tarifne pakete: Moj Mix Top, Premium, Vip i Open Quadro Premium; po cijeni od 252 KM uz Moj Mix Extra i Open Quadro Extra i Extra Net; po cijeni od 322 KM uz Moj Mix Standard i Net i Open Quadro Standard. U najmanjem tarifnom paketu Moj Mix Mini cijena telefona je 392 KM. Telefon možete kupiti na rate do 24 mjeseca, a navedene cijene su sa uračinatim PDV-om. Za više informacija o ovom ili nekom drugom telefonu možete pronaći na m:tel webshopu ili najbližem prodajnom mjestu.