Written by

Preporuka nedjelje: Honor 8X

m:arket, preporučujemo| Views: 626

Da li tražite odličan smartphone za igre, multimediju i filmove, surfanje društvenim mrežama a uz sve to i pouzdan brend? Honor 8X je pravi izbor a takođe je i pravi šampion u odnosu uloženog i dobijenog.

Ovaj telefon je savršen spoj elegancije i efikasnosti a slogan “Izvan granica” objedinjuje njegov fenomenalan ekran, superiornost i sofisticiranu izradu.

Honor 8X ima veliki HD fullview ekran od 6,5 inča koji zauzima gotovo cijelu prednju stranu telefona. Sa dizajnom koji gotovo da nema ivice, zadržava istu veličinu kao telefoni sa manjim ekranom, čime se obezbjeđuje lakša ergonomija.

Uređaj ima 4 GB RAM i 64 GB interne memorije, pokreće ga snažni Kirin 710 procesor a baterija obezbjeđuje dugotrajan rad.

Honor 8X je namijenjen mlađim korisnicima koji vole privlačan i moderan dizajn, perfektne kamere, odlične karakteristike i koji traže što bolju cjenovnu pristupačnost za traženi kvalitet.

Za više informacija o Honor 8X telefonu pozovite 0800 50 000, posjetite www.mtel.ba ili vama najbliže m:tel prodajno mjesto.