Written by

Preporuka nedjelje: HTC Desire 650

preporučujemo| Views: 262

htc-desire

HTC Desire 650 je već na prvi pogled interesantan telefon, jer dolazi sa dizajnom za koji HTC kaže da je “napola gladak, napola nazubljen”. Nazubljena tekstura pruža dodatnu sigurnost i udobnije držanje, a istovremeno se lako i bez gledanja raspoznaje gornja od donje strane telefona.

HTC Desire 650 dolazi sa ekranom od 5 inča sa rezolucijom od 720×1280 piksela i prednjom kamerom od 13 MP. Pokreće ga Snapdragon 400 sa Quad-core procesorom, 2 GB RAM memorije i 16 GB ugrađene memorije. Baterija telefona je integrisana sa kapacitetom od 2200 mAh.

Kvalitetna prednja kamera od 5 MP kombinovana je sa raznim opcijama obrade fotografije pomoću kojih kreativnost i zabava dolaze do izražaja. Od mogućih udaraca i ogrebotina ekran telefona je zaštićen čvrstim Corning Gorilla staklom. Dobra rezolucija pruža vizuelnu jasnoću i živi prikaz boja, pa je telefon savršen za gledanje emisija i video-snimaka.

Kako HTC navodi, ovaj smart telefon je osmišljen da spaja zabavu i funkcionalnost usmjerenu prema korisnicima i osim dizajna i odlične kamere pruža i visokokvalitetan zvuk. Tehnologija HTC BoomSound pruža bogat i autentičan doživljaj zvuka bez obzira da li se sluša muzika, gledaju video-snimci ili igraju igrice.

Korisnik telefon može da prilagođava vlastitim potrebama. Na primjer, HTC Sense Home se prilagođava korisniku i zavisno od mjesta na kojem se on nalazi prikazivaće aplikacije koje koristi. Pomoću HTC Blink Feed korisnik sa društvenih mreža i internet portala dobija najnovije vijesti o stvarima koje ga zanimaju.

HTC Desire 650 pripada srednjem rangu smart telefona i odličan je izbor za korisnike koji traže dobar spoj funkcionalnosti prema cjenovnoj kategoriji. To je spoj novog i zanimljivog dizajna sa kompaktnom građom, dobrih kamera, odličnog zvuka, Gorilla stakla i zabavnih i korisnih funkcionalnosti. Dizajniran prema korisniku, telefon je pun inovacija kojima se može prilagoditi vašim vlastitim potrebama.

Za više informacija o cijenama ovog telefona uz m:tel postpaid tarife, posjetite stranicu m:tel webshop.