Written by

Preporuka nedjelje: HTC U12+

m:arket, preporučujemo| Views: 377

HTC U12+ je savršeni “best buy” telefon za sve korisnike koji vole pouzdane stvari vrhunske klase. Ovo je top model koji će biti vaš dobar drug i pružiti vam sve što možete poželjeti od hardvera i softvera.

Model U12+ je najveći i najbolji HTC-ov premium telefon ikad, sa živopisnim velikim ekranom od 6 inča ali je ujedno i najlakši za korišćenje bilo šta da radite. Iako je ekran veliki, ovaj telefon lako možete koristiti i samo jednom rukom jer Edge Sense 2 tehnologija to omogućava.

HTC U12+ je stvoren da nadmaši očekivanja po pitanju performansi ali je i bez kompromisa je po pitanju trajanja baterije. Sa 6 GB RAM i super snažnim Snapdragon 845 procesorom prevazilazi snagu i brzinu koje očekujete od mobilnog telefona.

 

Ovaj model ima najbolje ocjenjene dvostruke kamere: po dvije kamere na prednjoj i na zadnjoj strani prave prekrasne umjetničke fotografije sa bokeh efektom uz koje nikad nećete propustiti pravi trenutak bez obzira na osvjetljenje. Glavna kamera ima 2x optički zum i 10x digitalni zum za fotografije, što znači da ste uvek spremni za krupan plan.

Glasniji nego ikad BoomSound zvučnici će vas oduševiti najčistijim i najboljim zvukom do sada. Dizajn sa odvojenim woofer-om i visokotoncem donosi nečuvenu snagu i jasnoću.

HTC U12+ možete pronaći u m:tel ponudi a uz njega ćete dobiti na poklon moderne Betas Urbeats slušalice sa odličnim kvalitetom zvuka, idealne za sve korisnike a posebno za mlađu populaciju.

Za više informacija o HTC U12+ telefonu pozovite 0800 50 000, posjetite www.mtel.ba ili vama najbliže m:tel prodajno mjesto.