Preporuka nedjelje: Huawei E53300Bs-2 ruter

ruter

Stilizovani, mali Huawei E5330Bs-2 ruter je dobar pratilac svih uređaja sa WiFi konekcijom i omogućava kreiranje sigurnog mobilnog WiFi hotspota bez obzira gdje se nalazite. U pitanju je praktičan, mobilni WiFi ruter sa dobrom brzinom pristupa internetu koji obezbjeđuje povezivanje do 10 uređaja a dovoljno je malen da bez problema stane u dlan.

Jednostavan i elegantan Huawei E5330Bs-2 je predviđen za mala preduzeća ali i za putnike koji sa sobom nose više uređaja, odnosno mobilnih telefona, tableta ili laptopa. Sa odgovarajućom aplikacijom, omogućen je udaljen pristup ruteru kako bi se provjerio nivo baterije i jačina signala, pročitale poruke i vidjela lista svih uređaja spojenih na njega.

Dimenzije uređaja su 9,28×6 cm, debljina je 1,38 cm a težina sa baterijom je 120 gr. Kapacitet baterije je 1500 mAh koji obezbjeđuje 6 sati neprekidnog rada. Ruter omogućava 3G download brzinu od 21,6 Mbps i upload brzinu od 5,76 Mbps.

Vaš lični mobilni WiFi hotspot možete podijeliti sa prijateljima, porodicom ili radnim kolegama, a više informacije o ovom uređaju možete dobiti na m:tel prodajnim mjestima.

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se