Written by

Preporuka nedjelje: Huawei Honor 8 Lite

preporučujemo| Views: 105

honor

Huawei Honor 8 Lite odlikuje izuzetan dizajn, uređaj je tanak i elegantan, predstavlja spoj stakla i metalnog kućišta sa efektom brušenog čelika a zaobljene ivice upotpunjuju moderan izgled. Karakteriše ga moćni procesor sa osam jezgara, čitač otiska prsta a zahvaljujući naprednom EMUI 5.0 inteligentnom sistemu zasnovanom na učenju, “pamti” aktivnosti korisnika i prema tome raspodjeljuje svoje resurse.

Od ostalih karakteristika izdvaja se ekran od 5,2 inča, Kirin 655 procesor, kao i baterija od 3000 mAh. Uređaj dolazi sa 3 GB RAM i 16 GB interne memorije, prednja kamera ima 8 MP, zadnja 12 MP a dugi i nesmetani rad bez punjenja obezbijediće Powerbank od 10000 mAh koji ćete dobiti u paketu. Huawei Honor 8 Lite je odličan telefon sa podjednakim fokusom na perfomansama i estetici i sjajan je izbor među telefonima srednjeg ranga.

Huawei Honor 8 Lite model telefona preporučujemo m:tel korisnicima koji prelaze sa Dopune na Pretplatu a koji će uz postpaid tarifne modele – Pretplata: S ili Pretplata: S Net dobiti i poklon od 100 KM na UniCredit Mastercard kartici.

Ukoliko S Net tarifu sa telefonom kupite putem Web Shop-a poklonićemo vam i dodatnih 4 GB, tako da ćete svakog mjeseca uživati u čak 8 GB neograničenog mobilnog interneta.

Za više informacija o ponudi ovog telefona posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto, pozovite 0800 50 000 ili ga direktno kupite na adresi www.mtel.ba.