Written by

Preporuka nedjelje: Huawei Mate 10 Lite

preporučujemo| Views: 180

huaweimate10lite5

U nagradnoj igri „m:tel i Huawei te voze u novu godinu“, posljednjeg dana prošle godine pet srećnih dobitnika obradovano je telefonom Huawei P10 Lite. Još uvijek nije kasno da učestvujete i osvojite neku od vrijednih nagrada. Nagradna igra namijenjena je svim onim m:tel korisnicima koji od 1. decembra 2017. godine do 31. januara 2018. godine postanu vlasnici jednog od Huawei pametnih telefona iz bogate m:tel ponude i spoje ga sa bilo kojom postpaid tarifom za rezidencijalne korisnike.

Podsjećamo vas da će posljednjeg dana u januaru biti izvučena imena srećnih dobitnika glavne nagrade Citroen C3 Shine, Yamaha skutera i pet preostalih Huawei P10 Lite telefona.

Danas vam u rubrici Preporuka nedjelje predstavljamo Huawei Mate 10 Lite.

Huawei Mate 10 Lite je telefon sa kombinacijom perfomansi i snage. To je prvi telefon kompanije Huawei koji ima prednju i zadnju kameru sa dvostrukim sočivom. Prednja kamera ima novi Selfie Toning Flash za umjetničke fotografije jakih boja, a kamere imaju i hardverski Bokeh efekat za savršene fotografije sa zamagljenom pozadinom.

Druga dva glavna aduta ovog modela su jaka baterija od 3340 mAh i visoko kvalitetni ekran od 5.9 inča sa odnosom stranica 18:9 i rezolucijom 2160×1080 piksela.

Sa čipsetom Kirin 659, 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, na ovom modelu moguće je koristiti više aplikacija istovremeno.

Za više informacija posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto ili pozovite 0800 50 000.

Srećno u nagradnoj igri!