Written by

Preporuka nedjelje: Huawei MateBook M3

preporučujemo| Views: 515

huawei-2

MateBook M3 je jedan od nove generacije veoma tankih i laganih tableta sa Windows operativnim sistemom. To je zapravo 2 u 1 dizajn jer MateBook M3 ima odvojivu tastaturu i može da se koristi i kao laptop. Uređaj radi tiho i bez zagrijavanja, veoma je tanak a težak svega 640 grama što ga čini lako prenosivim i udobnim za držanje.

Sa svojim metalnim okvirom i velikim ekranom MateBook M3 izgleda profesionalno. Dizajn je moderan, čitač otiska prsta je brz a uz uređaj dolazi i olovka za crtanje i unos bilješki. Veličina ekrana je 12 inča sa rezolucijom 2160 x 1440 px. MateBook M3 ima procesor šeste generacije Intel Core m, operativni sistem Windows 10, 4 GB RAM i 128 GB SSD interne memorije.

Huawei MateBook M3 je budžetski tablet uz povoljan odnos cijene i kvaliteta. Predstavlja dobar izbor za sve korisnike koji traže Windows tablet ili laptop za lične ili kancelarijske potrebe.

Za više informacija o ponudi ovog telefona posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto, pozovite 0800 50 000 ili ga direktno kupite na adresi www.mtel.ba.