Written by

Preporuka nedjelje: Huawei P20 Lite

m:arket, preporučujemo| Views: 561

Kada se govori o Huawei telefonima, prošla godina je ostala u znaku izuzetne Mate 20 serije, ali ne treba zaboraviti ni sjajnu P20 seriju u kojoj se nalazi Huawei P20 Lite.

Huawei P20 Lite je, prije svega, model koji fantastično izgleda, ima moderan dizajn a cjenovno je veoma pristupačan. Ovaj model je u najužem izboru uređaja iz srednje kategorije, a njegovim karakteristikama biće zadovoljni i zahtjevniji korisnici.

Jedan od aduta ovog uređaja su njegove kamere: selfi kamera od 16 MP sa širokim uglom i zadnja dualna kamera od 16 MP+2MP. Takođe, ovaj telefon sa velikim i kvalitetnim ekranom od 5,8 inča i sa dovoljno memorije: 4 GB RAM i 64 GB interne memorije, predstavlja odličan izbor i za mlađu populaciju.

Treba istaknuti da Huawei P20 Lite ima odličan senzor otiska prsta i mogućnost otključavanja telefona prepoznavanjem lica, a uređaj pokreće Android Oreo operativni sistem.

Podsjećamo vas i na nagradnu igru ”m:tel i Huawei te voze u novu godinu”, gdje kupovinom Huawei telefona iz m:tel postpaid ponude možete osvojiti automobil Opel Crossland X Enjoy ili neku drugu vrijednu nagradu.

Za više informacija o nagradnoj igri, Huawei P20 Lite telefonu ili Pretplata tarifama pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.