Written by

Preporuka nedjelje: Huawei P20

preporučujemo| Views: 118

p20

Huawei P20 serija predstavlja vrhunac ponude kompanije Huawei za 2018. Godinu. U odnosu na prethodnu verziju vizuelno je drugačija i modernija, sa većim ekranom i sa posebnim naglaskom na veoma unaprijeđeni sistem kamera.

Kao rezultat uspješne saradnje sa kompanijom Leica, na modelu Huawei P20 nalazi se nova dualna kamera sa sočivom od 12 MP u boji i monohromatskim sočivom od 20 MP. Prednja kamera od 24 MP ima opcije uljepšavanja i 3D osvjetljenja sa kojima će selfi fotografije biti savršene.

Zahvaljujući moćnoj vještačkoj inteligenciji, kamere prepoznaju i prilagođavaju se za 19 kategorija i uslova slikanja. Automatska i profesionalna podešavanja svaku fotografiju čine najboljom mogućom, pretvarajući je u fotografski san. Stabilizacija slike omogućava nevjerovatne snimke u uslovima slabe svjetlosti sa noćnim režimom rada kamere.

Detalji koji će promaći ljudskom oku biće uhvaćeni sa “super slow motion” opcijom koja snimku daje novu dimenziju, naglašava dinamiku pokreta ili romantičnost trenutka.

Huawei model P20 dolazi sa novim Huawei FullView ekranom veličinom ekrana od 5,8 inča, 4 GB RAM i 128 GB interne memorije.

Svjetlosna energija kosmosa je bila inspiracija za dizajn Huawei P20 uređaja kojeg krase bajkovite nove boje pretvarajući ga u pravo umjetničko djelo.

Za više informacija o ponudi ovog telefona posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto, pozovite 0800 50 000 ili ga direktno kupite na adresi www.mtel.ba.