Written by

Preporuka nedjelje: Huawei Y6 (2017)

preporučujemo| Views: 225

huawei-naslovna-slika

Sigurno ste već čuli za nagradnu igru pod nazivom „m:tel i Huawei te voze u novu godinu“.  A ukoliko još uvijek niste, na pravom ste mjestu da saznate sve što je potrebno kako biste učestvovali i osvojili vrijedne nagrade.

Od 1. decembra  2017. godine do 31. januara 2018. godine  postanite vlasnik jednog od Huawei uređaja iz bogate m:tel ponude, spojite ga sa bilo kojom postpaid tarifom Moj Mix i automatski  ćete osigurati učešće u nagradnoj igri.

A nagrade su sljedeće: Citroen C3 Shine, Yamaha skuter ili jedan od 10 Huawei P10 lite telefona.

Izvlačenje glavnih nagrada održaće se posljednjeg dana januara  2018. godine na programu  RTRS-a. A za to vrijeme, zavirite u bogatu m:tel ponudu Huawei telefona i izaberite model za sebe.

Danas vam u rubrici Preporuka nedjelje predstavljamo Huawei Y6 (2017).

Model Y6 broji već pune dvije godine od kada je predstavljen. Novi sufiks ’2017’ donosi neka poboljšanja u odnosu na originalnu varijantu. Cijenom i namjenom cilj ovog modela je biti dostupan onima kojima je budžet ograničen. Uprkos tome, telefon ima dovoljno aduta da postane vaš izbor: kamera od 13MP, solidnih 2GB RAM-a, te utegnuta ergonomija za ugodno držanje u ruci.

Za više informacija posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto ili zavirite na stranice webshop-a.

I, srećno u nagradnoj igri!