Written by

Preporuka nedjelje: iPhone XS Max

m:arket, preporučujemo| Views: 1155

iPhone XS Max je superphone vrhunskog dizajna, uređaj koji ostavlja moćan utisak već na prvi pogled a namijenjen je korisnicima koji od svog mobilnog ljubimca očekuju najbolje.

Sa jednim od najboljih ekrana na tržištu, velikim OLED ekranom od 6,5 inča koji se proteže od ruba do ruba i ima visoku rezoluciju činiće vam se da imate džepni bioskop nevjerovatne slike i jakih stereo zvučnika.

iPhone XS Max pokreće najjači Apple-ov procesor – A12 Bionic koji obezbjeđuje vrhunske perfomanse pa će se i najzahtjevniji zadaci obaviti brzo i glatko.

Slikate li sa zadnjim dualnim ili sa prednjom kamerom, uvijek ćete dobiti najbolje moguće fotografije jer one izvlače maksimum u svim uslovima slikanja. Popularni bokeh efekat je vjerovatno najbolji upravo na ovom telefonu a nivo zamućenosti pozadine možete naknadno podešavati. Treba istaći i odlične 4K snimke i to sa 60 fps i stereo zvukom kao i opciju usporenog snimanja.

iPhone XS Max je jedan od trenutno najboljih pametnih telefona, sa svim najboljim hardverskim i softverskim rješenjima spade u sam vrh ponude i teško se ispušta iz ruku.

Ovaj uređaj koji pruža maksimalno korisničko iskustvo možete pronaći u m:tel ponudi.

Za više informacija o iPhone XS Max telefonu pozovite 0800 50 000, posjetite www.mtel.ba ili vama najbliže m:tel prodajno mjesto.