Written by

Preporuka nedjelje: LG G6

preporučujemo| Views: 93

Ako tražite kvalitetan telefon, zaokružen odličnim karakteristikama, LG G6 će vam ispuniti sve želje pa i više od toga. Tri kamere za vrhunske fotografije, široki ekran, snažan procesor, dosta memorije i dugotrajna baterija predstavljaju moćan izbor svima koji od svog uređaja žele više.

LG G6 posjeduje dizajn nove generacije, prefinjene je strukture sa metalno – staklenim kućištem. Pregledan ekran od 5,7 inča sa naprednim tehnologijama omogućava vrhunsku kvalitetu slike uz bioskopski doživljaj. Telefon ima 4 GB RAM i 32 GB interne memorije, dolazi sa jakom baterijom od 3300 mAh i funkcijom brzog i bežičnog punjenja. Uz sve to, uređaj posjeduje sertifikat za otpornost na vodu i prašinu.

Prednja širokougaona kamera od 5 MP i dvije zadnje kamere od 13MP omogućiće snimanje najljepših momenata, izvanrednih fotografija i video snimaka.

Ukoliko S Net tarifu sa telefonom kupite putem Web Shop-a poklonićemo vam i dodatnih 4 GB, tako da ćete svakog mjeseca uživati u čak 8 GB neograničenog mobilnog interneta.

Za više informacija o ponudi ovog telefona posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto, pozovite 0800 50 000 ili ga direktno kupite na adresi www.mtel.ba.