Written by

Preporuka nedjelje: LG G6

preporučujemo| Views: 82

1

LG G6 posjeduje dizajn nove generacije, besprijekornog je izgleda i prefinjene strukure, a dolazi sa Fullvision ekranom, uskim okvirom i metalno – staklenim kućištem.  

Pregledan QHD FullVison ekran od 5.7 inča i 2880×1440p rezolucije pruža vrhunski kvalitet slike, a donosi i novi standard u svijetu pametnih telefona jer pruža prikaz stranice u omjeru stranice 2:1. LG G6 je prvi smartfon koji podržava Dolby Vision, što uz FullVison ekran omogućava vrhunsku kvalitetu slike i sadržaja na ekranu.

Telefon pokreće čipset Qualcomm MSM8996 Snapdragon 821, 4 GB RAM i 32 GB interne memorije (proširive do 256 GB MicroSlot SD karticom), a radi na Android operativnom sistemu v7.0 (Nougat) sa ugrađenim Google Asistentom.

Za snimanje najljepših momenata, izvanrednih fotografija i video snimaka, telefon posjeduje širokougaonu prednju kameru od 5 MP i dvije zadnje kamere od 13MP i 4 različita režima kamere. 

2

LG G6 garantuje kvalitet, odličnih je tehničkih specifikacija, dolazi sa jakom baterijom od 3300 mAh i funkcijom bežičnog punjenja (50% kapaciteta baterije za samo 30 minuta), a uz sve to posjeduje sertifikat za otpornost na vodu i prašinu (IP 68).

Više informacija o cijenama uz jedan od m:tel tarifnih paketa pogledajte klikom na LG G6 webshop.