Written by

Preporuka nedjelje: LG K10 (2017)

preporučujemo| Views: 73

LG K10 (2017)je kvalitetan budžetski telefon namijenjen svima koji prije svega žele dobar uređaj, pouzdane funkcionalnosti a uz povoljnu cijenu. Najbolji telefon K serije je modernog dizajna, elegantan, sa metalnim kućištem zaobljenih ivica.

LG K10 dolazi sa širokougaonom prednjom kamerom od 5 MP za kvalitetne zajedničke selfi fotografije. Na poleđini ekrana nalazi se odlična kamera od 13 MP, opremljena sa LED blicem i sa mogućnošću Full HD snimanja.

Pored velikog ekrana od 5,3 inča tu je i dual sim opcija za korištenje dvije kartice, čitač otiska prsta i baterija od 2800 mAh za produktivan i dug rad telefona.

LG K10 (2017) model telefona preporučujemo m:tel korisnicima koji prelaze sa Dopune na Pretplatu a koji će uz postpaid tarifne modele – Pretplata: S ili Pretplata: S Net dobiti i poklon od 100 KM na UniCredit Mastercard kartici.

Ukoliko S Net tarifu sa telefonom kupite putem Web Shop-a poklonićemo vam i dodatnih 4 GB, tako da ćete svakog mjeseca uživati u čak 8 GB neograničenog mobilnog interneta.

Za više informacija o ponudi ovog telefona posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto, pozovite 0800 50 000 ili ga direktno kupite na adresi www.mtel.ba.