Written by

Preporuka nedjelje: LG K8 (2017)

preporučujemo| Views: 106

lg

Ove sedmice preporučujemo vam LG-jev model K8 (2017).

Telefon se posebno ističe potpuno opremljenom kamerom od 13 MP koja briljantno bilježi najbolje proživljene trenutke. Sada sa velikim senzorom od 1/3 inča i ultrasvijetlim objektivom od F2.2 koji detektuje svjetlost i u najzatamnjenijim uslovima, svi trenuci se bilježe jasno, precizno i mogu se podijeliti.

Selfi kamera od 5 MP posjeduje funkciju Auto Shot koja omogućava savršeno automatsko slikanje za jasne i izoštrene slike bez potrebe za dodirom ili pritiskom.

Širok ekran i glatke ivice velikog svijetlog HD In-cell ekrana od 5,0 inča imaju ivice od stakla tipa 2.5 D Arc glass koje su glatke na dodir. Oči i prsti će vam zbog tih karakteristika biti zahvalni.

Četvorojezgarni procesor od 1,4 GHz sa 1,5 GB RAM memorije ubrzava obradu, dok eMMC kartica od 16 GB skladišti svu omiljenu muziku i video snimke sa momentalnim pristupom. A sve pokreće dugotrajna uklonjiva baterija od 2500 mAh. 

Ovaj telefon može biti vaš po cijeni već od 1 KM u Moj Mix tarifama Top, Premium i VIP, a za ostale cijene I detalje o karakteristikama posjetite m:tel webshop.