Written by

Preporuka nedjelje: LG K8 i Sony Xperia X

preporučujemo| Views: 147

U preporuci za ovu sedmicu, iz m:tel ponude izdvajamo telefone LG K8  i Sony Xperia X koje putem online kupovine možete dobiti po povoljnijoj cijeni. Ove telefone preporučujemo za dvije različite grupe korisnika.

LG K8 je budžetski telefon i odličan izbor za sve koji tek ulaze u svijet mobilnih telefona. Uređaj u svemu posjeduje solidne perfomanse i ima jedan od najboljih odnosa kvaliteta i cijene.

Dizajn telefona je privlačan, posjeduje zakrivljeni ekran, kvalitetno metalno kućište i zanimiljivu poleđinu napravljenu od teksture, pa je veoma ugodan za nošenje i korišćenje. Ugrađenih 1.5 GB RAM memorije omogućiće nesmetan rad na telefonu, a na internu memoriju od 16 GB smjestićete svu omiljenu muziku, fotografije i video snimke.

LG K8 se posebno ističe potpuno opremljenom glavnom kamerom od 13 MP sa LED blicem i automatskim fokusom koja briljantno bilježi najbolje trenutke.

Uz web kupovinu, m:tel ponuda je još pristupačnija. Ukoliko LG KB kupite putem interneta uz tarifne modele Pretplata: S ili Pretplata: S Net, dobićete ga po akcijskoj cijeni.

 

Sony Xperia X se preporučuje naprednijoj grupi korisnika mobilnih telefona. Ovaj telefon takođe ima ekran od 5 inča ali se po svojim karakteristikama nalazi između uređaja srednjeg i višeg ranga. Kvaliteta izrade je na visokom nivou sa prepoznatljivim dizajnom.

Ljubitelji fotografije trebali bi biti izuzetno zadovoljni ovim modelom, glavna kamera ima kvalitetne opcije i dolazi sa rezolucijom od 23 MP. Prednja, selfi kamera je od čak 13 MP.

Brz rad i sa više aplikacija omogućava kvalitetan procesor i 3 GB RAM i 32 GB interne memorije. Ovaj kompaktni model može se pohvaliti superiornim zvukom sa stereo zvučnicima a od naprednih opcija izdvajamo čitač otiska prsta i brzo punjenje baterije.

Takođe, ukoliko Sony Xperia X uz tarifni model Pretplata: L kupite iz udobnosti vlastitog doma, odnosno putem web shop-a, dobićete ga po akcijskoj cijeni.

Za više informacija o LG K8 i Sony Xperia X telefonima kao i tarifnom modelima pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.