Preporuka nedjelje: Motorola E4 Plus

motorola-e4-plus

Za sve one koji žele da telefon koriste što duže Motorola E4 Plus je telefon sa baterijom koja dugo, dugo traje. Baterija kapaciteta 5000 mAh omogućava korištenje telefona tokom cijelog dana bez potrebe za dodatnim punjenjem. Ako je ipak uspijete potrošiti brzi punjač od 10 W obezbjeđuje nekoliko sati dodatnog korišćenja za samo nekoliko minuta punjenja.

E4 plus karakteriše i veliki HD ekran od 5,5 inča, ima prednju kameru od 13 MP sa autofokusom a zadnja kamera je od 5 MP. Uređaj ima 3 GB RAM-a, 16 GB interne memorije a podržane su memorijske kartice kapaciteta do 128 GB. Operativni sistem je Android 7.1.1 (Nougat).

Motorola E4 Plus je budžetni telefon ali se svojim specifikacijama primakao višoj klasi telefona. Osim dugotrajnoj bateriji i velikom ekranu, E4 se izdvaja i unaprijeđenim dizajnom sa metalnim kućištem.

Motorola i Lenovo su se udružili i to daje dobre rezultate. Motorola E4 predstavlja skoro savršeni odnos kvaliteta i cijene budžetskog telefona.

Za više informacija o cijenama ovog telefona, uz m:tel postpaid tarife, posjetite stranicu m:tel webshop ili pozovite broj 0800 50 000.

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se